Doinița Oancea și Adrian Călin au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi s-au despărțit după aproximativ cinci ani de relație. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, celebra actriță a oferit noi detalii cu privire la motivul care i-a adus în acest punct.

Lucrurile erau bune și funcționale, însă mie îmi lipsea ceva și am avut o discuție și o întorsătură. Nu despre asta e vorba (n.r. căsătoria). Nu ne-am plictisit. Nu am pe ce să pun degetul exact. E un om foarte bun cu care am putut să funcționez 5 ani și jumătate. Ar fi normal să nu vorbesc lucrurile astea la televizor. Să spunem că evoluăm diferit.

Niciodată să nu spui niciodată că mai știu cazuri de oameni care s-au regăsit după 20 de ani, dar momentan nu”, a spus Doinița Oancea.

În aceste momente, Doinița Oancea se focuează pe munca ei și pe viitor. Actrița nu se arată afectată de faptul că în momentul de față este singură, în contextul în care vor mai apărea bărbați în viața ei. Cu toate acestea, Doinița Oancea a mărturisit că are destule pe cap momentan, în special mai multe proiecte de viitor pe care vrea să le ducă la capăt cu succes.

„Este cu lucruri separate, fiecare în treaba lui. Da, dar și ce? Vor mai fi. Nu sunt pregătită, focusul meu e acum pe altceva. De exemplu trebuie să mă ocup de colecția mea care va ieși la finalul lunii ăsteia. Am chestii pe care trebuie să le fac.

Am avut și o situație cu ai mei acasă. Sunt de părere că lucrurile se vor întâmpla cum trebuie. Uite, am un plan și discutam cu prietenii mei și voiam să facem un beach bar. Scot mesele, dansez pe ele, bag oamenii înăuntru, am un prieten care dă băuturi pe gratis. E o idee, eu iubesc marea”, a adăugat bruneta, pentru o emisiune televizată.