Dorian Popa, distrus de durere! Una dintre cele mai importante persoane din viața lui s-a stins!

Un prieten apropiat al lui Dorian Popa, s-a stins din viață în urma unui accident teribil. Tânărul, de profesie politist, a fost implicat într-un grav accident rutier, în timp ce se afla pe motocicleta. Cântărețul este distrus de durere și a publicat mai multe Instastories in memoria celui care i-a fost alaturi de-a lungul timpului. Dorian Popa și-a anuntat urmăritorii despre tragica pierdere și a vorbit despre cine a fost prietenul lui, Ionut. Un politist medaliat, un prieten bun, un om care l-a invatat cum sa se comporte la volan pentru a nu își pune viata în pericol. Ironia sortii a facut tocmai ca Ionut sa se stinga intr-un accident rutier.

Cum și-a pierdut viața prietenul lui Dorian Popa

Un accident grav a avut loc joi seară, în fața Parlamentului. Un motociclist a pierdut controlul motocicletei și a intra în plin într-un autoturism.

În jurul orei 18.56, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Libertății. Conducătorul unui autovehicul care circula pe bd. Libertății a intrat în coliziune cu un motociclist.

În urma impactului, conducătorul motocicletei a rămas întins pe carosabil, inconștient. La fața locului au ajuns de urgență medicii de la SMURD, care au început manevrele de resuscitare. În urma impactului foarte puternic, motociclistul intrase în stop cardio respirator.

„În urma accidentului rutier care a avut loc în zona Piața Constituției, după efectuarea manevrelor de resuscitare de către un echipaj S.M.U.R.D., victima (motociclistul) a fost declarată decedată. La fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul I.N.M.L. pentru ridicarea cadavrului, iar cazul a fost preluat de către lucrători din cadrul B.P.R., pentru continuarea cercetărilor. Traficul rutier este restricționat în continuare pe sensul de mers către b-dul. Națiunile Unite.”, au transmis autoritățile.

Victima era agent principal la Brigada Rutiera
Din primele informații, motociclistul decedat era agent principal la Brigada Rutiera desfășurându-și activitate în sectoarele 3, 4 si 5. Se pare că bărbatul se afla în timpul liber și circula cu motorul personal.

Potrivit martorilor de la fața locului, motociclistul a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

„S-a dat pe o roată pe bulevard, s-a făcut roșu, a încercat să o oprească, s-a ridicat pe roata din față și a intrat într-un Polo”, a declarat unul dintre martori.