Brigitte Pastramă s-a transformat total după ce a decis împreună cu soțul ei să renunțe la viața publică, asta ca urmare a problemelor cu legea.

Vedeta a apărut la ziua de naștere a Vicăi Blochina cu un nou look, blondă și cu părul scurt.

Au trecut doar două săptămâni de când Brigitte Pastramă anunța în mod oficial că a decis împreună cu soțul ei să se retragă din viața publică după ultimele probleme cu legea, fiind acuzați amândoi de contrafacerea și distribuiria unor măști de lux necertificate.

De atunci nu s-au mai afișat în mediul online, dar astăzi au avut o ocazie specială să o facă fiind petrecerea zilei de naștere a Vicăi Blochina, buna prietenă a lui Brigitte.

Brigitte Pastramă, tunsă scurt și blondă. Vedeta e de nerecunoscut

Ei bine, cu siguranță o să rămâneți surprinși atunci când veți afla că vedeta a ales să aibă un look cu totul diferit, ea având o coafură cu care n-am mai întâlnit-o până acum, o tunsoare scurtă, bob, cu breton și blondă cu șuvițe negre.

Nu știm însă dacă e vorba despre o perucă sau nu sau dacă chiar a ales să-și schimbe radical look-ul, însă transformarea e de-a dreptul una radicală și cu greu poate să fie recunoscută.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<