Milionarul Constantin Şcerbinin, în vârstă de 54 de ani, a decis să accepte că nu se pricepe la problemele inimii, așa că a apelat la copiii săi.

Bogătaşul a organizat un concurs de Miss la care s-au înscris 2.000 de femei. Cei cinci copii ai lui au format juriul. 2.000 de femei cu vârste cuprinse între 16 şi 40 de ani s-au înscris în preselecţiile pentru emisiunea-concurs „Nuntă de milionar”. Juriul a fost alcătuit din copiii bogătaşului care a făcut o avere estimată între 45 şi 150 de milioane de dolari.

Cele mai cârcotașe au fost fiicele milinarului: Tatiana, de 35 de ani ani, Sofia, de 20 de ani, şi Alexandra, de 16 ani. Fiul Constantin, de 26 de ani, care se ocupă de compania petroliferă a tatălui, a fost mai reţinut, la fel şi fratele lui Timofei. Sofia i-a spus uneia dintre concurente că „e mai potrivită pentru fratele ei decât pentru tatăl ei pentru că e prea tânără şi nu ştie să comunice corespunzător cu urmaşii milionarului”, potrivit click.ro.

Concursul a fost difuzat începând cu 3 mai timp de aproape trei săptămâni de postul de televiziune U Channel. Participantele au fost cazate la un conac de la ţară deţinut de familia Şcerbinin, și, așa cum era de așteptat, în tot acest timp s-au lăfăit în lux, au fost supuse la teste poligraf şi întrebate lucruri de care nu voiau să îşi mai amintească.

Câştigătoarea concursului, femeia aleasă de copii, se va alege cu o cerere în căsătorie şi după nuntă se va muta în vila din Moscova deţinută de milionar. Emisiunea a fost prezentată de Ekaterina Odinţova, fosta iubită a politicianului rus care a fost asasinat, Boris Nemţov. Soţia desemnată a lui Constantin Şcerbinin va semnat un contract prenupţial, va avea o „rentă de soţie” considerabilă şi va avea un trai de lux, drept urmare, va avea o viață de huzur asigurată. Cine nu și-ar dori așa ceva, nu?

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!