Oana Sârbu a fost dintotdeauna o artistă discretă în ceea ce privește viața personală. Drept urmare, puțină lume știe că vedeta are un copil, în vârstă acum de 11 ani. Oana Sârbu a fost căsătorită o singură dată, pe vremea când juca în filmul ”Liceenii Rock’n’Roll”.

Oana Sârbu a împlinit 52 de ani. Artista nu-și arată însă nici pe departe vârsta. Este într-o formă de zile mari și pare că timpul refuză să-și pună amprenta asupra ei. Așadar, frumoasa actriță și cântăreață se poate declara o femeie împlinită și nu numai datorită aspectului fizic de invidiat.

Vedeta este foarte mândră de băiețelul ei, Alexandru. La 11 ani, acesta îi calcă pe urme mamei sale și a început deja să studieze pianul. Deși Alexandru are înclinație spre acest domeniu și are ureche muzicală, Oana Sârbu a recunoscut că își va sprijini fiul, indiferent ce meserie și-ar alege.

Artista a luat decizia de a-l înfia pe Alexandru în 2009, atunci când ea avea 41 de ani. În acel moment, Oana Sârbu era într-o relație cu Robert Turcescu. Cei doi s-au cunoscut în 2004 și au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 10 ani. Deși toată lumea se aștepta ca Oana Sârbu și partenerul ei de atunci să ajungă în fața altarului, soarta a vrut altceva, iar în 2014 cei doi au decis să se despartă.

Înainte de a începe relația cu Robert Turcescu, Oana Sârbu a fost căsătorită cu un bărbat mai în vârstă cu 13 ani decât ea. În 1989, când avea 21 de ani, artista a decis să-și unească destinele cu Virgil Popescu. Căsnicia dintre cei doi a durat însă doar 4 ani. În perioada în care a fost căsătorită, Oana Sârbu a jucat, printre altele, și în filmul ”Liceenii Rock’n’Roll”.

În urmă cu câțiva ani, artista recunoștea că decizia de a juca scene de nuditate în respectivul film nu a fost chiar cea mai reușită. ”Eram o femeie măritată și a fost un moment cam neplăcut pentru fostul meu soț”, a povestit Oana Sârbu.

Anii au trecut, iar vedeta și-a păstrat secretă viața personală, cel puțin până în 2004, când a început relația cu Robert Turcescu. După despărțirea de acesta, Oana Sârbu nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Vedeta a preferat să se ocupe de carieră, dar mai ales de fiul său.

De partea cealaltă, Robert Turcescu s-a căsătorit după doar câteva luni. În septembrie 2014, și-a refăcut viața cu Oana Nuțu.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<