Elena Gheorghe si Radu Ștefan Bănică formeaza un cuplu in cel mai nou videoclip al artistei

[read more]

Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului Ștefan Bănică Jr., este un tânăr actor talentat, al cărui nume este din ce în ce mai cunoscut în lumea artistică. La doar 21 de ani, Radu Ștefan se poate lăuda cu fani din toată țara, care îl apreciază pentru talentul său și pentru energia pe care o transmite pe scenă. Dar, cu toate acestea, tânărul actor a reușit să-i uimească pe toți fanii săi atunci când a apărut în cel mai nou videoclip al celebrei soliste Elena Gheorghe.

Videoclipul piesei "Ochelarii de soare" este o poveste audio și video care explorează tema nostalgiei și a măștilor pe care le purtăm pentru a ne învinge experiențele de viață melancolice. Melodia este o producție pop cu un sound optimist și nostalgic, realizată de echipa de colaborare de lungă durată a Elenei, Alex Pelin și Vlad Lucan.

Elena Gheorghe și Radu Ștefan Bănică formează un cuplu în scurtmetrajul care însoțește piesa, o poveste de dragoste melancolică, plasată într-un decor românesc din anii ’60. "Pe tot parcursul înregistrărilor, la studio, în capul meu rula un soi de film nostalgic, de cinema românesc sau francez din anii ‘60. Apoi a fost o serie de coincidente care m-au încurajat să explorez și mai mult această idee. In primul rand, Radu Stefan Banica, colegul meu, pe care de câte ori îl vad, nu încetez să mă minunez de cât de talentat, carismatic și absolut special este, iar asemănarea lui cu Alain Delon e fantastică", a declarat artista.

Scurtmetrajul a fost regizat de talentatul Dan Petcan, aducând astfel vizualul și povestea piesei la viață într-un mod captivant și expresiv. "La fel ca la toate spectacolele mele de la Sala Palatului, mood-boardurile vizuale și ale acestui clip au fost construite și documentate de mine. Pentru “Ochelarii” au fost inspirate de icoanele de stil ale mijlocului de secol XX, de ținutele, coafurile, accesoriile, personalitățile Priscillei, lui Jean Shrimpton, Sharon Tate sau Anda Onesa, Margareta Paslaru, Irina Petrescu, de decorurile lui Alexandru Bocanet de la TVR și interioarele din filmele românești și europene din acea perioadă", a mai spus Elena Gheorghe.

Videoclipul piesei "Ochelarii de soare" poate fi urmărit pe platformele de streaming, aducând o doză de nostalgie și romantism în viața tuturor celor care îl urmăresc.

[/read]