Într-o postare pe Facebook, primarul Clujului a afirmat că totul a evoluat normal și că susține procesul de vaccinare. El consideră că doar prin această cale se poate învinge pandemia de coronavirus și doar așa se va putea ajunge la normalitatea de care avem toți nevoie.

Edilul a mulțumit tuturor cadrelor medicale care asigură procesul de vaccinare, considerând că procesul în sine este un întreg maraton, însă este sigur că la finalul acestuia, toată lumea va fi câștigătoare.

Emil Boc s-a vaccinat cu a doua doză din vaccinul AstraZeneca

Pe 15 februarie, Emil Boc a anunțat că s-a vaccinat cu prima doză din AstraZeneca. Pe atunci de abia apăruse problemele legate de cheagurile de sânge, iar Emil Boc s-a vaccinat chiar cu o doză din lotul care a avut probleme.

Emil Boc s-a vaccinat cu a doua doză de la AstraZeneca! Cum se simte primarul Clujului

Pe atunci, Emil Boc a povestit cum se simte după ce a primit doza de vaccin. El spunea că nu are nimic special în afară de efectele adverse normale. Edilul considera că nu există vreo legătură între dozele de vaccin administrate și decesele care au pus pe jar mai multe țări din UE.

Boc este neînfricat!

Și atunci, dar și acum, edilul îi îndeamnă pe români să se vaccineze, fiindcă este cea mai sigură soluție de a combate această pandemie care ne-a distrus viețile de un an de zile. Emil Boc spune că are încredere în Agenția Europeană a Medicamentului și în Uniunea Europeană. De asemenea, el spune că are încrede în autoritățile din țară care se ocupă de domeniul sănătății.

Emil Boc a vorbit în urmă cu două luni și despre situațiile grave la care a dus această pandemie, în special la pierderea locurilor de muncă, după ce foarte mulți români și-au pierdut job-urile din cauza pandemiei. Boc consideră că salvarea locurilor de muncă depinde foarte mult de campania de vaccinare. Astfel, primarul spunea că nu are motive să le spună românilor să nu se vaccineze, ci dimpotrivă, susține campania de vaccinare fiindcă și-a făcut vaccinul.