Prezentator TV, radio, dar și scriitor, Mihai Morar a lucrat ani buni în televiziune.

De mai bine de un an nu mai apare pe micul ecran, în calitate de moderator, iar acum a dezvăluit care e motivul. Se regăsește mai mult în ce face acum.

Mihai Morar prezenta de ani emisiunea „Răi da buni”, la Antena Stars. De-a lungul anilor, acesta a avut diferite colege, asistente, ultima fiind Elena Marin, dansatoarea care a participat la „Survivor România”. Anul trecut au avut loc schimbări la Antena Stars. Din aprilie 2020, emisiunile „Răi da buni”, prezentată de Mihai Morar, și „Agenția VIP”, a lui Cristi Brancu, au fost scoase din grilă, în contextul pandemiei de coronavirus. Cei doi prezentatori nu au mai revenit la Antena Stars. Mihai Morar s-a concentrat la jobul lui de la Radio Zu, iar Cristi Brancu are acum emisiune la Prima TV.

Invitat la podcastul „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Mihai Morar a dezvăluit motivul pentru care a renunțat să mai facă televiziune. „A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo”, a spus prezentatorul pe YouTube.

Timp de peste 10 ani, Mihai Morar a prezentat „Răi da buni”, la Antena Stars, însă după ce nu a mai apărut pe post, el nu a dus dorul emisiunii. „A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la TV a fost interviul cu Fulgy”, a mai dezvăluit el.