Eroi în Little Rock: Tatăl și fiul care au salvat un câine subnutrit

  • Bret Winingar și fiul său, Zach, au devenit eroi pentru un câine extrem de subnutrit găsit într-un transportor vechi pentru câini.
  • Câinele, numit Charlie Bravo, a fost salvat și îngrijit de Bret și familia sa, iar povestea lui a devenit virală pe Facebook.
  • Bret și Zach au înființat un nou fond pentru animalele salvate, numit "Îngerii lui Charlie", și au adoptat încă trei câini salvați.
    Citeste toata stirea

Bret și Zach mergeau cu motocicleta pe drumurile secundare din jurul orașului Little Rock, Arkansas, când au văzut un transportor vechi pentru câini. Curiozitatea lor a fost stârnită, așa că s-au apropiat pentru o privire mai atentă. Cu șoc, au descoperit înăuntru un câine extrem de subnutrit.

Transportorul era acoperit cu fecale, iar câinele mușcase un orificiu în el într-un aparent efort de a se elibera. Fără să stea pe gânduri, Bret și Zach au decis să intervină și să salveze câinele din acea situație dezastruoasă.

Tatăl și fiul au lăsat câinele pentru puțin timp și s-au întors cu o mașină, având cu ei mâncare și apă pentru câine. Bret și Zach au decis să o numească pe câine Charlie Bravo. Câinele a început să-și arate aprecierea față de salvatorii săi înainte chiar să ajungă acasă.

Primul lucru pe care Bret și Zach l-au făcut a fost să-i taie ghearele lui Charlie Bravo. Acestea crescuseră atât de mult în timpul petrecut în cușcă, încât se încrețiseră spre interior, făcându-i dureros să meargă. După aceea, a venit timpul pentru o baie. Câinele a fost curățat și îngrijit, iar apoi l-au dus pe Charlie la veterinar.

Veterinarul a determinat că avea aproximativ opt luni și că fusese în transportor pentru o perioadă îndelungată, întrucât prezenta răni pe corp. Povestea lui Charlie Bravo s-a răspândit rapid pe Facebook, iar oamenii au fost profund impresionați de gestul lui Bret și Zach.

Curând, ei au început să primească donații de la suflete bune care doreau să ajute la plata costurilor veterinare pentru Charlie. Bret și familia sa au dat donațiile rămase diverselor organizații caritabile pentru animale și au înființat și un nou fond pentru animalele salvate, numit "Îngerii lui Charlie".

Bret, care inițial nici nu se gândise să păstreze pe Charlie, nu a putut să dea câinele altcuiva. De când l-au salvat pe Charlie, Bret și familia sa au adoptat încă trei câini salvați, continuând să ofere un cămin iubitor pentru animalele neajutorate.

Această poveste inspirațională demonstrează că există încă oameni cu suflet bun și că gesturile lor pot schimba viețile animalelor. Salvatorii Charlie Bravo, Bret Winingar și fiul său, Zach, sunt adevărați eroi, iar povestea lor merită să fie împărtășită și recunoscută. Distribuie dacă și tu ai dori să mulțumești acestor eroi pentru salvarea vieții unui câine dulce!