Face amor de zece ori pe zi şi nu se poate opri!

Sami Walton, o tânără în vârstă de 29 de ani, se luptă de aproape zece ani cu dependenţa de s.ex, ceea ce, în opinia ei, este mult mai grav decât cea de dro..guri ori de alco..ol, mai ales că şi-a pierdut locul de muncă şi numeroşi prieteni, scrie DailyMail.

Deşi numeroase persoane au tendinţa de a privi dependenţa de se..x ca fiind ceva amuzant, pentru ea este o problemă pe care o poate ţine sub control.

”Bărbații își imaginează că o astfel de femeie, care vrea se..x tot timpul, ar fi partenera ideală. Dar niciunul dintre iubiții mei nu a putut face față. Sunt foarte norocoasă că l-am întâlnit pe James, actualul meu iubit. Nu numai că a reușit să-mi reziste până acum, dar mă susține și nu mă judecă în zilele mele proaste”, a declarat Sami, care a mărturisit, de asemenea, că are o colecţie de jucării s..exuale în valoare de 1.500 de lire.

Sami a descoperit că este dependentă de s…ex la 20 de ani, atunci când ajunsese să călătorească prin toată țara ca să facă s…ex cu bărbați, dar și cu femei. Mai mult de atât la un moment dat a ajuns la performanța de a face s…ex de 40 de ori într-un singur weekend.