Interpretul de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu, a decedat din cauza infecției cu coronavirus în urmă cu o lună de zile. Familia lui în continuare fac acuzații grave și amenință cu instanța.

Acuzații grave la adresa medicilor din Floreasca

Fiica celebrului artist, Aneta, spune că medicii de la Spitalul Floreasca sunt vinovați pentru moartea artistului. Familia lui Nelu Ploieșteanu acuză medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală, unitate medicală unde a fost internat celebrul interpret, spunând că aceștia se fac vinovați de neglijență. Aneta Ploieșteanu a anunțat că se va sfătui cu un avocat și că îi va da în judecată pe doctorii care l-au tratat pe artist.

Aneta regretă foarte mult că a avut încredere în medici, mai ales în medicul Țincu, șeful secției de ATI, precizând că și el îi dădea speranțe și îi promitea că va fi bine. Ea spune că toată perioada a fost una cu prea mult chin, și pentru Nelu Ploieșteanu și pentru familie. Trei săptămâni, explică fiica interpretului, el a stat internat. Dacă ar fi murit acasă, lângă familie, poate ar fi trecut toată lumea mai ușor peste.

Mai mult, spune femeia, a discutat cu domnul Alexe Ioan, care stă în America. Acesta a sunat la spital însă nu l-a băgat nimeni în seamă.

„Nimeni nu purta mască la ATI”

„În ziua în care tatăl meu a murit, am intrat în Terapie Intensivă. M-am dus la un medic, să-mi spună situația lui reală. La un medic în care eu aveam încredere. Un om în vârstă, cu experienţă mare. Nu vreau să-i dau numele”, spune ea.

Fiica lui Nelu Ploieșteanu, acuzații GRAVE la adresa medicilor de la Spitalul Floreasca: Voi cere mai mulți bani decât pot ei să îmi ofere!

Când a intrat în secție, nimeni nu purta mască de protecție, acuză ea. S-a hotărât să apeleze la un avocat și să solicite în instanță mai mulți bani decât pot medicii să le ofere, fiindcă tatăl ei nu a avut și nu va avea niciodată preț, este de neînlocuit.

Acuzații grave la adresa personalului medical de la Spitalul Floreasca

Elena Mitriţă, soția lui Nelu Ploieşteanu, a adus, într-o emisiune televizată, acuzații personalului medical care l-a îngrijit pe cunoscutul artist. Aceasta spune că, în ciuda faptului că a dat șpagă în spital, infirmierele îl tratau „cu dispreț” pe Ploieşteanu.

Mitriţă a mai acuzat faptul că la morgă personalul nu respecta regulile sanitare de care autoritățile „fac atâta caz”.

„Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul şi câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, a plecat să îşi caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe”, conform acesteia.