Marea finală a sezonului 9 Chefi la Cuțite se apropie cu pași rapizi, iar în competiție au rămas cei mai buni bucătari. Cine sunt concurenții de la Antena 1 care au rămas în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Finala Chefi la Cuțite sezonul 9

A mai rămas o săptămână până când telespectatorii vor afla cine este marele câștigător al sezonului 9 Chefi la Cuțite, în valoare de 30.000 de euro. Ultima ediție a celei mai iubite emisiuni culinare de la Antena 1 va fi împărțită în două și difuzată marți și miercuri, pe 15 și 16 iunie. Urmăritorii showului nu mai au răbdare până când se va anunța numele marelui victorios, iar foarte mulți dintre români și-au ales deja favoritul.

Admiratorii emisiunii Chefi la Cuțite sunt gata să-și „pună banii” pe Narcisa Birjaru din echipa mov a lui chef Cătălin Scărlătescu. Mai mult de atât, câțiva dintre fanii brunetei deja au felicitat-o pe rețelele de socializare, fiind convinși că ea va pleca acasă cu marele premiu. Peste doar câteva zile vom afla cine este norocosul concurent care își va trece în palmares acest incredibil premiu.

Chef Sorin Bontea a câștigat de patru ori Chefi la Cuțite, spre deosebire de chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Aceștia au doar câte două trofee, fiecare.

  • Sezonul 1- Cristi Șerb din echipa lui chef Sorin Bontea
  • Sezonul 2- Cristian Voicu din echipa lui chef Florin Dumitrescu
  • Sezonul 3- Gianny Bănuță din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu
  • Sezonul 4- Andrei Cristian Olteanu din echipa lui chef Sorin Bontea
  • Sezonul 5- Bogdan Vandici din echipa lui chef Florin Dumitrescu
  • Sezonul 6- Mihai Munteanu din echipa lui chef Sorin Bontea
  • Sezonul 7- Alex Comerzan din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu
  • Sezonul 8 – Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea

Cine este Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite sezonul 9

Narcisa Birjaru este unul dintre cei mai buni bucătari din sezonul al nouălea Chefi la Cuțite. Tânăra are 24 de ani și face parte din echipa mov condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

Este căsătorită de 9 ani și lucrează la stand-up comedy. Deși oamenii nu au crezut în talentul său, la început, Narcisa nu s-a lăsat bătută și a vrut să le demonstreze tuturor celor care au criticat-o că poate ajunge acolo unde-și dorește. După ce a primit trei cuțite în audiții și a trecut cu brio de perioada de bootcamp, Narcisa a devenit unul dintre oamenii de bază ai lui chef Cătălin Scărlătescu.

„Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi. Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet. Nici nu știți cât înseamnă astea trei pentru mine. Vă mulțumesc, chef Cătălin, te iubesc. Vă mulțumesc, vă iubesc și vă ador, sunteți preferații mei. Mi-ați dat cea mai mare bucurie pe care poate să o aibă un om în seara asta. Mulțumesc foarte mult, chefi”, declara Narcisa Birjaru în audițiile de la Chefi la Cuțite 9.