Flavia Groșan a postat un mesaj în miez de noapte pe Facebook în care a povestit o întâmplare șocantă care ar fi avut loc la cabinetul său. Mai clar, după ora 17, în cabinet a intrat disperată o femeie cu soțul său, care se vaccinase și își făcuse recent rapelul, care avea febră de câteva zile.

Flavia Groșan povestește o întâmplare de groază

„Ca tot omul, merge la un CT. Cand colo ce sa vezi. Sticla mata bazal bilateral. A început plimbarea printre spitale. A făcut o caterinca zdravăna peste tot pe unde a fost, cum adica, nu ne ati spus ca daca ne vaccinam nu mai facem Covid? Si pana la mine nu s au oprit”, scrie Groșan.

Conform acesteia, omul nu înțelegea ce i se întâmplă, și nici Flavia Groșan nu știa. Conform acesteia, și-a revenit repede, a calmat oamenii și au ieșit liniștiți din cabinet.

„PS Totul nu este decat o comunicare corecta….

PPS Am pornit lampa UV, am blocat consultatiile 30 de minute si apoi am continuat. 😉”, spune Groșan.

Cine este Groșan

Flavia Groșan a intrat în atenția publicului după ce a făcut mai multe declarații controversate privind tratamentul pe care îl primesc bolnavii de Covid-19 în spitale. Ea spunea pe atunci că pacienții sunt uciși cu acel tratament, nu salvați. A fost audiată de Colegiul Medicilor din Bihor, care au decis că în cazul doctoriței Flavia Groșan nu se poate discuta despre malpraxis, precizând că femeia poate profesa în continuare.

Flavia Groșan, întânmplare HORROR în cabinetul medical: A intrat, disperată, o doamnă cu soțul vaccinat și recent rapelat

Totuși, Groșan este criticată de președintele Colegiului Medicilor Bihor, care precizează că afirmațiile legate de administrarea de oxigen sunt periculoase și aberante.

Cum tratează Groșan pacienții infectați cu coronavirus

Medicul pneumolog Flavia Groșan spune că tratează pacienții infectați cu coronavirus așa cum tratează o pneumonie atipică, cu antibiotic, fără a-i spitaliza. Însă se pare că adevărul nu este acesta. Un alt medic din București a reclamat-o din nou la Colegiul Medicilor pe Groșan pentru faptul că aceasta a criticat protocolul din București. Mai mult, ea este acuzată că o mare parte din pacienții pe care „i-a salvat” au ajuns la spital în stare gravă.

Pandemia de coronavirus a început la noi în țară la sfârșitul lunii februarie. De atunci și până în prezent au fost confirmate 1.072.972 de cazuri de persoane infectate cu virusul ucigaș. Dintre aceștia, 1.027.412 pacienți au fost declarați vindecați.

Niciun oraș din România nu se mai află în scenariu roșu

Niciun oraș din România nu se mai află în scenariul roșu, iar cazurile de infectare încep să scadă zi de zi considerabil. Specialiștii spun că acest lucru se datorează vaccinurilor apărute pentru combaterea virusului ucigaș și recomandă oamenilor să se vaccineze în număr cât mai mare că doar așa vor putea ajunge la viața de dinaintea pandemiei de coronavirus.