Florin Ristei și Naomi Hedman și-au spus adio după o lungă relație. Când toată lumea se aștepta ca cei doi amorezi să facă pasul cel mare, iată că au decis de comun acord să pună punct relației. Schimbările din ultima vreme și stresul acumulat l-au afectat foarte mult pe artist, căci a ajuns pe patul de spital. Ce reacție a avut fosta lui iubită atunci când a aflat? Mesajul postat de aceasta în mediul online.
[read more]

Povestea de iubire dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

Povestea de iubire dintre Florin Ristei și Naomi Hedman s-a încheiat după o lungă vreme. Deși mulți se așteptau ca cei doi să facă pasul cel mare, iată că destinul n-a fost de partea lor. Au decis de comun acord că este mai bine să meargă fiecare pe drumul lui. Nu pentru că nu ar mai fi existat sentimente între ei, ci din cauza distanței. Naomi s-a întors în țara ei, iar relația n-ar fi funcționat la distanță. Așa că, s-au separat.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar, de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat! (râde) Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente e nasol! Dar ce să facem frate? Acum m-ai pus, acum o să o sun după ce terminăm aici. Că mi-e dor de ea! (râde)”, a mărturisit Florin Ristei, într-o emisiune online.

Florin Ristei a ajuns la spital

În podcastul „Fiertzi” al lui Speak, Florin Ristei a vorbit despre momentele grele care au venit după despărțire. Din cauza schimbărilor din viața lui, dar și a stresului acumulat, cântărețul a ajuns pe patul de spital. Orele nedormite și oboseala și-au spus cuvântul, se pare.

„Să știți că Ristei era să moară zilele trecute”, a dezvăluit Speak.

„Nu era să mor. Am ajuns epuizat la spital. Cântam cu basul și m-a luat un leșin. Am zis >! Am mai stat un pic și am zis >. Am fost la urgențe. Cred că am făcut și un semi-atac de panică. Nici acum nu mă simt extraordinar. Îmi arde un pic căpățâna, dar sunt bine. Am lipsă de somn. Eu mă duc dimineața la Neatza, de la 08:00 la 12:00, apoi mă duc că filmăm Te cunosc de undeva!, iar apoi seara mă duc să repet pentru concertul de 8 martie”, a explicat artistul.

„Era să moară. Acum și-a revenit e printre noi, e ok. Eu l-am sfătuit să mai pună un pic frână, pentru că sănătatea e cea mai importantă”, a continuat Speak.

Ce mesaj a transmis Naomi Hedman după ce a aflat că Ristei era să „moară”

Naomi Hedman a ținut să posteze un mesaj emoționant, după dezvăluirile făcute de Florin Ristei în spațiul public. Se zvonea de multă vreme că cei doi nu mai sunt împreună, însă totul a fost confirmat abia acum de artist. Fosta lui iubită a făcut o postare cu subînțeles, care a fost apreciată de urmăritorii ei. În rest, aceasta preferă să fie discretă și să nu ofere detalii despre separarea de fostul partener.

„Niciun suflet (n.r om) din această lume nu poate lua ceea ce ți se cuvine”, se arată în postarea făcută de vedetă.
[/read]