Florin Zalomir a fost unul dintre cei mai buni sabreri ai României. Acesta s-a retras din activitate în 2012. Recent, bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit mort, chiar în locuința sa din localitatea Otopeni.

Florin Zalomir este fost scrimer care a adus României medalii de aur la Campionatele Mondiale, Europene sau la Olimpiadă. Acesta a fost angajatul Jandarmeriei București. El a fost găsit împușcat în propria casă.

Cine este Florin Zalomir, bărbatul găsit împușcat

Florin Zalomir este sportivul care a fost găsit împușcat luni dimineață, 3 octombrie, în locuința sa din Otopeni. În vârstă de 41 de ani, a practicat sport de performanță ani la rând.

”A început scrima la vârsta de zece ani, la arma sabie, la CSS „Unirea” Iași, cu antrenorul Iulian Bituca, după căsătoria acestuia cu mama sa. Primul succes internațional l-a înregistrat în 1998, la Campionatele Europene de juniori de la Bratislava, unde a cucerit medalia de bronz. După doi ani, în 2000, a câștigat medalia de argint la Campionatele Mondiale pentru juniori din 2000 de la South Bend, iar în 2001 a fost selecționat în lotul olimpic de seniori.

La CM de la Nimes, a cucerit medalia de bronz cu echipa de sabie a României, iar după concurs a rămas in Franța și s-a înrolat in Legiunea Străină, o unitate de elită a armatei franceze. În timpul contractului său a fost detașat în Afganistan într-o misiune de menținere a păcii. După doi ani și jumătate s-a întors în România, unde după numai trei luni s-a reintegrat în lotul olimpic. La CE din 2006 a cucerit titlul continental cu echipa de sabie a României, iar în 2009, la CM din Antalya, a făcut parte din echipa de sabie care a cucerit primul titlu mondial din istoria scrimei masculine românești.

La Jocurile Olimpice de vară, din 2012, de la Londra, alături de Tiberiu Dolniceanu, Rareș Dumitrescu si Alexandru Siriteanu, a cucerit medalia de argint cu echipa de sabie a României. După JO de la Londra s-a retras din activitatea competiționala, devenind antrenor de scrima la CS Dinamo București și la lotul național, alături de Mihai Covaliu si Dan Gaureanu. A primit ordinul „Meritul Sportiv” clasa a II-a.”, se arată un comunicat de presă, potrivit cosr.ro.

Bărbat găsit împușcat, în Otopeni

Recent, un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit împușcat. Acesta se afla în propria locuință, când a fost descoperit împușcat. Primele informații arată că ar fi vorba despre o sinucidere. O femeie este cea care a descoperit cadavrul și a sunat la 112.

Bărbatul a fost găsit împușcat în cap. Acesta ar fi fost ofițer jandarm la Jandarmeria capitalei și fost sportiv. Cu atât mai mult, se pare că bărbatul ar fi divorțat recent, potrivit unor surse Antena 3 CNN.