Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion, a avut parte astăzi de o zi pe cinste, asta pentru că s-a recăsătorit. Mama copiilor prezentatorului de la Antena 1 a spus astăzi DA în fața ofițerului de stare civilă împreună cu Radu Bița, partenerul său de viață.

După furtună mereu răsare soarele, iar Diana Simion știe foarte bine că lucrurile chiar așa stau. Fosta soție a lui Răzvan Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste după divorțul de prezentatorul de la Antena 1, iar astăzi și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă.

Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit cu Radu Bița, bărbatul pe care îl cunoaște de 20 de ani, dar cu care s-a reîntâlnit la un eveniment în 2019, iar de acolo a mai fost doar un pas până a se înfiripa iubirea dintre ei.

Diana Simion a publicat recent pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la fericitul eveniment de astăzi alături de partenerul său de viață, alături de câteva inimioare, iar la rândul său Radu Bița a publicat și el câteva fotografii de la cununia civilă, dar și un mesaj.

”DA. Suntem o familie”, a scris soțul Dianei Simion pe pagina lui de Facebook.

Anul trecut Radu Bița și-a luat inima în dinți și i-a adresta marea întrebare partenerei sale de viață, oferindu-i un inel prețios și de mii de euro. Bineînțeles, răspunsul Dianei Simion a fost cel așteptat de omul de afaceri din Timișoara, iar astăzi au devenit oficial soț și soție.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!