Anamaria Prodan a postat o fotografie incendiară, pe contul personal de Instagram.

Soția lui Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al FCSB-ului, este cunoscută ca fiind o persoană activă pe Instagram, acolo unde este urmărită de nu mai puțin de 744.000 de fani.

Sexy-agenta a fost implicată, recent, într-un scandal monstru cu Gigi Becali, în privința transferului lui Dennis Man la Parma.

În prima zi de primăvară, cunoscuta impresară și-a delectat fanii cu o poză, în costum de baie, postată pe contul personal de Instagram. Semn că urmăritorii o apreciază pe Anamaria Prodan, postarea acesteia a strâns zeci de mii de „like-uri”.

Gigi Becali a reacționat după ce Anamaria Prodan a anunțat că-l va da în judecată pe Dennis Man. Ce a spus despre agent

Gigi Becali (62 de ani) a reacționat după ce Anamaria Prodan a anunțat că-l va acționa în instanță pe Dennis Man (22 de ani), care a decis să rupă înțelegerea cu agentul FIFA și să semneze un alt angajament cu Giovanni Becali, înainte de a semna cu Parma.

Finanțatorul celor de la FCSB a evitat să răspundă concret la această chestiune, pentru că nu a dorit să mai declanșeze un nou scandal.

”Nu mă interesează să vorbesc despre femei și mai ales despre femeia asta. Nu mă interesează fiindcă dau naștere la alte discuții și nu vreau.

Nu stau să mă cert acum. Nu vreau să fac mahalageală. Să facă ce vrea, nu mă interesează!”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Anamaria Prodan, care se află acum la Dubai, l-a acuzat pe Dennis Man că a încălcat termenii contractuali în momentul în care a acceptat ca transferul său la Parma să se facă prin firma lui Giovanni Becali, iar acum este gata să-l dea în judecată pe jucător.