Artista trece prin momente dificile de câteva luni. De la începutul anului 2021, vedeta se confruntă cu mari probleme de sănătate, motiv pentru care a trecut prin câteva operații grele. Pe contul său de socializare, Vlăduța Lupău a postat zilele acestea o poză în care apare cu o branulă în mână. Ea a confirmat că se află în spital, însă a precizat că se simte bine.

Vlăduța Lupău, operată!

Pe 27 aprilie, Vlăduța Lupău s-a postat pe Instagram cu o bonetă pe cap și în halat, cu masca de protecție la gură, arătând că era pregătită de o intervenție chirurgicală. Deși nu a spus de ce boală suferă, ea i-a anunțat pe fanii săi că se simte bine. În ultimele patru luni, Vlăduța Lupău a trecut prin două operații „destul de dificile”. Vedeta a precizat că operațiile nu au fost estetice și, de asemenea, a menționat că au fost reușite.

De asemenea, ea le-a transmis fanilor că în spatele fiecărui artist stă și un om, iar unele povești trebuie să rămână strict private, fiindcă nu totul ține de vizualizări și rating.

FOTO Vlăduța Lupău are probleme mari de sănătate! Vedeta a fost OPERATĂ de două ori

„Vreau doar să va mulțumesc pentru mesaje și să vă spun că în spatele fiecărui artist stă un om. Și unele povești trebuie să rămână nespuse… nu totul este pentru vizualizări și rating”, a mai declarat Vlăduța Lupău.

Cine este Lupău

Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară românească, din zona Ardealului. Ea s-a născut pe 8 martie 1991, în Șimleu Silvanei, județul Sălaj. Primul său cântec l-a interpretat la emisiunea Tezaur Folcloric, în anul 1995, atunci când avea doar patru anișori.

Vlăduța Lupău nu are la bază studii care țin de muzică, ci din contră. După absolvirea liceului  Economic din cadrul Colegiului Național “Simion Bărnuțiu”, ea a urmat șase ani de facultate la Universitatea De Științe Agricole Și Medicină Veterinară  Cluj-Napoca în cadrul Facultății De Medicină Veterinară, iar după absolvirea licenței a urmat studiile Doctorale tot în domeniul Medicinei Veterinare.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<