Fulgy este arestat la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Însă, se pare că tânărul continuă să surprindă în continuare.

Fulgy, un nou mesaj controversat pe Internet
În urmă cu doar câteva ore, pe contul său de Instagram, a postat o conversație cu Ioniță de la Clejani.
Tânărul îi spune în mesajul respectiv tatălui său că după ce se va termina tot, nu își mai dorește să mai țină legătură cu el vreodată. Ba chiar mai mult, îi spune acestuia că îi va părea rău pentru tot.

”După ce se termină tot, să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile mai trăiești. O să auzi de mine și o să plângi toată viața ta”, este mesajul pe care Fulgy l-a trimis lui Ioniță.

La scurt timp, artistul a primit un răspuns de la Ioniță de la Clejani. Se pare că tatăl lui Fulgy este optimist în continuare în ceea ce privește starea de sănătate a fiului său și este sigur de faptul că acest episod trist va trece.

”Luni vine cineva care se ocupă de Adsense, o să te ajute să-ți recuperezi contul și celelalte date pe care tu le-ai introdus și nu ți le mai amintești. Fii cuminte și Doamne ajută! Va fi bine, sunt sigur, că vom fi din nou cea mai puternică familie. Acest episod va trece!”, i-a răspuns Ioniță de la Clejani.

În ultima perioadă, Fulgy are un comportament neobișnuit.

A fost internat la o clinică de dezintoxicare, prins la volan sub influența substanțelor interzise, iar de curând a gresat un jurnalist.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<