Fostul impresar al lui Florin Salam a făcut o afirmație cât se poate de bizară pe contul lui de socializare.

Florin ”Bamboo” spune că Fulgy seamănă ”suspect de mult” cu Dan Bursuc.

Florin Georgescu, cunoscut în lumea lăutarilor sub numele de Bamboo a făcut o glumă ciudată pe contul lui de socializare, pornind de la asemănarea pe dintre Fulgy și impresarul Dan Bursuc. Fostul impresar al lui Florin Salam a scris că lui Fulgy ar trebui să i se facă analizele, pentru a se verifica dacă nu cumva este fiul lui Bursuc, pentru că ”e bucățică” din acesta.

”Dan Bursuc… Felicitări, Dane, are toate ”arfele” lui Bursuc. ”Ștocar” de meserie. E tot chipul tău. Băi, fraților, toate ”arfele” lu tac-tu Bursuc le ai, Fulgy. Vioricooo, tare cuminte ai mai fost! Să moară tata de nu e copilul tău. Du-te și fă-i analizele… Vă pupă Bamboo. Frații mei lăutari… Fratele meu, Bursuc, mai are un copil”, a scris Florin Bamboo într-o postare publică pe contul lui de socializare.

„Gluma” lui Bamboo vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru Clejani, la doar câteva săptămâni după ce Fulgy l-a acuzat pe Dan Bursuc că i-a violat sora, pe Margherita. ”Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențabil, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”, a spus Fulgy. Acuzația extrem de gravă a fost făcută pe când Fulgy se afla în arest la domiciliu, după ce i-a smuls telefonul unui jurnalist. Dan Bursuc i-a răspuns doar că nu are ce discuta cu ”un prăjit”.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!