George Burcea a postat o poză cu o tanara, însă sigur nu s-a așteptat ca fanii să reacționeze așa. Când l-au văzut pe actor îmbrățișând o altă tânără decât iubita lui, mulți l-au întrebat dacă s-a despărțit de Viviana. Mai mult, a primit mii de mesaje mai puțin plăcute.

George Burcea are o viață demnă de un film artistic, la cei 33 de ani. De mic, el și o soră au rămas la mama, pe când ceilalți doi frați ai actorului au rămas cu tatăl lor. Așa se face că relația lor ca frați este cu totul specială, iar de curând a postat o poză alături de ea. Însă nu a fost prea bine primită de fanii actorului, care au crezut că acesta s-a despărțit de Viviana, mai ales că imaginea a fost însoțită de mesajul “Te iubesc”, alături de o inimă roșie.

Cine e și cum arată sora lui George Burcea. A postat o poză cu ea și toți au crezut că s-a despărțit de Viviana

La scurt timp după ce a postat poza alături de sora sa, iar fanii au început să îl întrebe în comentarii dacă s-a despărțit de Viviana.

„Nu mai ești cu Viviana?”, l-a întrebat o fană, căreia George Burcea chiar i-a răspuns.

„Nope. Sunt cu Ioana”, a răspuns actorul, în stilul caracteristic, în glumă.

Actorul a revenit pe InstaStory cu un mesaj prin care a povestit ce mesaje a primit.

„Am postat o poză cu sora mea și am primit 558 de înjurături. Dacă le reproduc, vă cruciți… . Broooo, este sora mea…. . Imi place să cred că lumea NU este atât de IMBECILĂ….. desi este. Feriti-vă de oameni prosti, va rog”.

A revenit după ceva timp cu un alt exemplu de comentariu primit la poza cu Ioana, ce nu poate fi reprodus, în care sora lui era jignită fără motiv.

„Acesta este publicul din România. Oamenii cred că această fată este „tirfa” mea… .dar este doar sora mea. Si s-au adunar 1001 mesaje până acum… . Trist. Foarte trist… ..”

Într-un interviu recent, acordat unei emisiuni online, fostul soț al Andreei Bălan, a povestit puțin despre viața sa de familie, înainte de a deveni un om căsătorit și apoi divorțat.

Actorul a povestit despere copilăria sa și despre momentul în care s-a reunit cu tatăl său și cu frații săi.

George Burcea are patru frați pe care i-a cunoscut abia în 2006. Părinții lui au divorțat când el abia se născuse – avea doar trei săptămâni – iar el cu sora lui cea mai mare au rămas alături de mamă, iar restul fraților au plecat cu tatăl.

„Am venit singur de la Eforie Sud, am luat autobuz, autocar, eram prima dată în București. Am găsit o casă destul de mare, am strigat la poartă, a ieșit o mătușă care nu m-a recunoscut și am spus: „Bună ziua, îl caut pe Cristian, sunt un prieten foarte bun, spuneți-i să vină dacă este aici”.

George Burcea: „A fost un moment de telenovelă”

Tremuram și în buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu. Și după vreo 5 minute iese frate-miu și vine spre mine somnoros, se freca la ochi și spune: „Da, salut, ce vrei?”. Mă uit la el si zic: „Burcea Cristian? Eu sunt George Burcea, sunt fratele tău”. A leșinat, a leșinat instant”, a povestit George Burcea în emisiunea ”În oglindă”.

”Apoi am intrat în curte, am mers în casă, a venit și mătușa mea. M-au dus într-o cameră unde toată lumea a sărit pe mine și au început să strige la tata și la sora mea, că era cu toții acasă. A intrat tata și când m-a văzut a zis „Băiatul meu!” și a leșinat. A intrat soră-mea după 30 de secunde și a zis „Fratele meu!” și a leșinat peste tata.

Și eu eram pe pat, înconjurat de vreo șapte oameni, cu frate-miu care mă strângea de mână de mă învinețise, eu uitând-mă la ei unul peste celălalt leșinați. A fost un moment de telenovelă, de film.

În prima zi am vorbit tot felul de lucruri, după câteva zile nu mai aveam ce vorbi. Și cel mai dramatic punct a fost atunci când am reunit familia, acesta a fost visul meu de mic”, a mai povestit actorul.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<