După ce a surprins pe toată lumea cu videoclipul neașteptat în care a arătat un test de sarcină, Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea, uimește din nou.

Frumoasa prezentatoare a postat din nou, pe pagina personală de Instagram, un filmuleț în care se afla alături de iubitul ei. Totul pare normal la începutul clipului, când Viviana povestește că ea și partenerul ei au plecat împreună la cumpărături.

Aceasta face și o glumă, justificând parcă coafura stricată de ploaie: „Am venit la cumpărături, pe ploaie, pentru că suntem niște romantici incurabili”, declară tânăra, amuzată de situație.

Spre finalul filmării, fanilor nu le-a venit să creadă ce le-au auzit urechile: „Ce ai la burtică, iubita?”, a întrebat-o George entuziasmat pe Viviana, după ce aceasta s-a filmat punându-și mâna pe abdomen. Reacția prezentatoarei nu a întârziat să apară, Viviana rămânând surprinsă de ceea ce a spus iubitul ei, ca și cum acesta ar fi dat-o de gol.

De asemenea, posibila viitoare mămică a fost îmbrăcată într-un top scurt, la care a asortat o fustă scurtă, cu talie înaltă, care ar fi putut ascunde cu ușurință burtica de gravidă.

Citeste si: Afla cum poti sa platesti mult mai putin la factura ta de curent. Este gratis!