Patronul FCSB a precizat că nu se va vaccina împotriva coronavirusului, considerând că cei mai bogați oameni din lume fac experimente pe populație. Omul de afaceri este atât de hotărât să nu se vaccineze împotriva coronavirusului încât a declarat că dacă cineva i-ar pune vaccinul la cap și i-ar spune să aleagă între glonț și serul care l-ar putea apăra de virusul ucigaș, el ar alege glonțul.

Gigi Becali nu se va vaccina împotriva Covid-19

Gigi Becali crede că o să mai vină încă o tulpină, și altă tulpină, iar apoi vor mai apărea și alte vaccinuri. În opinia acestuia se va ajunge în situația în care oamenii nu vor mai putea merge să își facă cumpărături dacă nu demonstrează că s-au vaccinat.

Omul de afaceri susține că procesul de vaccinare este de fapt o conspirație care este împotriva oamenilor.

„Prima dată așa a început. Ușor. Nu mergi la teatru, la spectacol. După aia, din ce în ce mai strict. Vor zice că acum, ca să fim sigur, pentru că o să zică că vor muri oamenii pe capete, acum trebuie să puneți un cip, ori pe frunte, ori pe mana dreapta, ca să avem evidența ce vaccinuri ați făcut și ce tulpină ați avut”, a mai declarat Gigi Becali, la Realitatea PLUS.

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu se vaccinează împotriva Covid-19: Miliardarii lumii fac experimente pe populație!

Gigi Becali: Miliardarii lumii fac experimente

Gigi Becali a declarat că la toamnă vor veni alte tulpini la care vaccinurile nu vor mai răspunde, iar cei care s-au imunizat vor face forme foarte grave, fiindcă aceste seruri prezente acum, sunt programate pentru tulpina aceasta. Cei care nu s-au vaccinat, însă, spune afaceristul, se vor lupta cu această tulpină.

Mai mult, patronul FCSB este susținătorul unei teorii a conspirației legată de vaccinarea anti-COVID. Mai clar, Gigi Becali este de părere că miliardarii lumii fac experimente pe oameni fiindcă vor să reducă populația de pe glob.

La polul opus, autoritățile în continuare îndeamnă populația să se vaccineze, precizând că este singura modalitate de a ne recupera viețile. Se vor lua măsuri drastice, cum ar fi ca la restaurante să aibă voie doar cei vaccinați împotriva virusului, sau la concerte.