Gigi Becali – un personaj controversat din România, patronul echipei FCSB și fost candidat la președinție, este cunoscut pentru afacerile sale și pentru pasiunea sa pentru religie. De-a lungul anilor, Becali a devenit un nume cunoscut în întreaga țară, dar câți dintre noi știm cu adevărat cine este Gigi Becali și ce afaceri are?

[read more]

CV-ul lui Gigi Becali și mandatul său în Parlamentul European
Gigi Becali este un om de afaceri, patronul echipei de fotbal FCSB și fost candidat la președinție din partea partidului PNG. Cu toate acestea, puțini știu că Gigi Becali a avut și un mandat în Parlamentul European, între iunie 2009 și decembrie 2012, când a lucrat la Bruxelles. Ulterior, a fost ales în Parlamentul României, unde a servit între decembrie 2012 și mai 2013, când a fost condamnat la închisoare pentru corupție.

Gigi Becali – un om religios și filantrop
Gigi Becali este un om extrem de credincios și filantrop. De-a lungul vieții sale, el a făcut donații consistente și a ajutat oamenii nevoiași din întreaga țară. De asemenea, el este cunoscut pentru pelerinajele sale la Muntele Athos și pentru implicarea sa în viața bisericii ortodoxe.

Originea lui Gigi Becali și afacerile sale
Gigi Becali este aromân sau machidon, cum se mai spune în popor. Bunicul său provine din Korca, Albania, iar familia sa a fost strămutată din Craiova la Călărași, apoi în Banat și, în cele din urmă, s-au stabilit în zona Pipera din București. Aici, Becali și-a dezvoltat afacerile cu terenuri, care au fost foarte profitabile pentru el.

În 2003, Gigi Becali a intrat în lumea fotbalului, când a preluat clubul Steaua. În timp, el a avut probleme cu Armata și a fost nevoit să schimbe numele echipei în FCSB. În prezent, averea sa este estimată la între 350 și 400 milioane de euro, făcându-l unul dintre cei mai bogați oameni din România.

Concluzie
În concluzie, Gigi Becali este un personaj foarte cunoscut în România, cunoscut mai ales pentru afacerile sale și pentru pasiunea sa pentru religie. Deși este un personaj controversat, el a reușit să devină unul dintre cei mai bogați oameni din țară și unul dintre cei mai influenți oameni din lumea fotbalului din România.

[/read]