Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali este departe de a se fi terminat.

După ce Anamaria Prodan l-a amenințat cu bătaia pe latifundiarul din Pipera, nici acesta nu a renunțat la acuzații. Însă, războiul dintre cei doi a trecut în alt plan, cel al dezvăluirilor personale.

Gigi Becali, informații despre Anamaria Prodan
Tensiunea dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan trece la alt nivel. După ce Prodanca l-a amenințat pe latifundiarul din Pipera cu bătaia, Becali trece la atac. Astfel, lucrurile nu ar sta chiar roz în cuplul Prodan-Reghecampf, potrivit Playsport.ro,

Potrivit sursei citate, noi detalii cu privire la căsnicia Prodan-Reghecampf ies la iveală. Potrivit surselor din interiorul clublui FCSB, Anamaria Profan și Laurențiu Reghecamf s-ar afla, de fapt, în pragul unui iminent divorț. Mai mult, potrivit surselor, Reghecampf ar avea o amantă de opt ani. De cealaltă parte, nici Anamaria Prodan nu s-ar fi lăsat mai prejos. Chiar Alexa ar fi amantul Prodancăi, având în vedere și altercația de anul trecut dintre cei doi.

“Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, au declarat surse din anturajul lui Gigi Becali, precum și din interiorul clubului FCSB.

Citeste si: Afla cum poti sa platesti mult mai putin la factura ta de curent. Este gratis!