Gigi Becali şi-a impus punctul de vedere în familie.

Patronul FCSB a convins-o pe soţia sa să închidă televizorul atunci când sunt la masă. Şi fiicele lui Becali s-au conformat.

„La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam.

Ori eu, ori televizorul. Așa au înțeles și de atunci îl închid mereu. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”, a spus Gigi Becali la Prosport.

Motivul pentru care Gigi Becali vrea să îşi părăsească familia: „Nu e imposibil!”
Gigi Becali a spus că se gândeşte ca la bătrâneţe să îşi lase familia şi să se retragă la mănăstire. Patronul FCSB trebuie să îşi convingă şi familia de acest lucru.

Gigi Becali spune că peste 10 ani ar dori să plece şi să se retragă la mănăstire. În acest moment, omul de afaceri se loveşte de refuzul familiei.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii…

Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a spus Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.