La 40 de ani, Gina Pistol trăiește viața perfectă.

Zilele acestea, ea se aflăla Untold, alături de iubitul ei, Smiley, care a și cântat deja pe scena festivalului. Din decor nu putea lipsi micuța Josephine, care a împlinit 6 luni. De altfel, tot acest tablou de familie i-a adus vedetei multe contracte de publicitate, care-i asigură venituri de zeci de mii de euro.

În tot acest timp, cei de la Antena 1 pregătesc noi proiecte cu care speră să devanseze PRO TV în audiențe, iar Gina Pistol nu face parte din ele. Momentan, este în continuare preferată Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, care va fi și gazda celei mai noi ediții Asia Express, dar care a prezentat și finalul de sezon de la Chefi la Cuțite.

Acum Antena 1 filmează un nou cooking show, cu aceiași trei chefi super populari: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Se va filma în Grecia și va avea un format diferit de celebrul Chefi la cuțite.

Irina Fodor va prezenta cel mai nou cooking show de la Antena 1
„Chefi fără limite” va avea mai multe episoade, iar telespectatorii vor învăța practic să gătească preparate tradiţionale şi vor vizita locuri din Grecia.

Cei trei chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat „se poate descurca în orice condiţii şi că îşi poate depăşi limitele”, spun oficialii Antenei 1.

„Când crezi că aventura a luat sfârşit, afli că se coace una şi mai şi! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre “Chefi fără limite”. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, aşa cum erau.

Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină aşa de repede, pentru că nu mă aşteptam la încă o călătorie. O să explorăm Grecia şi insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu maşina şi nu m-aş mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor şi al echipelor lor.

O să descoperiţi, alături de noi frumuseţea necunoscută a acestei ţări, cultura ei culinară deosebit de bogată şi o să trăiţi o aventură care nu seamănă cu ce aţi mai văzut până acum.”, a declarat Irina Fodor.

Mai rămâne Gina Pistol la Antena 1?
Trebuie menționat că Chefi la Cuțite va continua. Așadar nu va ieși din grilă, dar nu se știe încă cine va prezenta show-ul, dacă va reveni Gina Pistol sau va rămâne Irina Fodor, care este mult mai ieftină ca și onorariu. Producătorii o preferă pe ea din motive financiare, însă notorietatea iubitei lui Smiley este cu mult mai mare, așa că rămâne de văzut care va fi decizia finală a conducerii postului.

Gina Pistol a anunțat că ea va prezenta Chefi la Cuțite și că va reveni la Asia Express, dar mai este mult până atunci. Momentan nici ediția prezentată de Irina Fodor nu a fost difuzată.

Între timp, Gina Pistol se bucură din plin de viața de mămică și câștigă banii ușor, din simple postări de promovare pe Instgram. Practic aceasta câștigă și 20.000 de euro într-o singură lună, doar din maxim 10 poze.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!