Gina Pistol este o femeie care știe ce își dorește de la viață, iar înainte de a forma un cuplu cu Smiley, vedeta era destul de strictă când venea vorba despre întâlniri și bărbați.

Un gest al artistului a făcut-o însă să își iasă din minți complet. Totul s-ar fi putut termina între cei doi în acea seară, dacă prezentatoarea tv nu lăsa de la ea.

Smiley și Gina Pistol și-au amintit prima lor ceartă din relație. Nu locuiau atunci împreună și urmau să se întâlnească, iar Smiley nu numai că a întârziat mai bine de patru ore, dar a lăsat-o pe Gina să aștepte, aceasta fiind nevoită să îl sune insistent.

“Îmi spune Andrei: Pe la 20:00 termin la studio… Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto…

19:30, zic hai că nu-l întreb acum, îl mai las puțin, îl întreb pe la fără 5, să nu par disperată: Ce faci, cum merge?. Mamă, fac acum o piesă, mai am puțin, mi-a scris. Zic: Aștept, nu-i problemă. Eu toată îmbrăcată, stăteam așa ca o păpușă în cutie”, a mărturisit Gina Pistol.

Ulterior, vedeta l-a mai sunat din jumătate în jumătate de oră, iar Smiley tot compunea. Până la 1 dimineața a așteptat vedeta, însă nu asta a fost problema ci cuvintele pe care Smiley i le-a rostit.

Gina Pistol povestește că l-a întrebat în final pe artist dacă se mai întâlnesc sau nu, iar Smiley tot amâna momentul, iar prezentatoarea tv și-a pierdut cumpătul.

Nu mai ține minte cum a reușit să o împace, însă cert e că Gina Pistol ar fi vrut să dispară de tot la acel moment din viața artistului.

“Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: Ne mai vedem sau nu?. Zice: Mai durează puțin. «Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu. (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a încheiat Gina.