Prezentatoarea TV Gina Pistol face pregătiri intense pentru nunta ei, programată să aibă loc în luna mai. În timp ce se concentrează pe organizarea evenimentului, frumoasa vedetă a dezvăluit fanilor săi că va avea nu una, ci două rochii de mireasă pentru ziua cea mare. Una va fi purtată la cununia civilă și religioasă, iar cealaltă la petrecerea de nuntă.

[read more]

Subtitlu 1 – Gina Pistol va avea două rochii de mireasă la nunta ei

Planificarea unei nunți este întotdeauna solicitantă, iar Gina Pistol nu face excepție de la regulă. Cu toate acestea, aceasta pare să fie mult mai fericită acum că și-a găsit rochia perfectă de mireasă. Într-o postare pe rețelele sociale, Gina le-a dezvăluit fanilor săi că va avea două rochii de mireasă pentru nuntă.

Una dintre rochii va fi purtată la cununia civilă și religioasă, iar cealaltă la petrecerea de nuntă, în care va încerca să fie cât mai confortabilă, purtând încălțăminte comodă. Deși nu a dezvăluit detalii despre cum arată rochiile sale, Gina a postat o imagine cu a doua rochie, care pare să fie elegantă și plină de personalitate.

Subtitlu 2 – Gina Pistol și-a făcut rochia de mireasă pe comandă

Gina Pistol a dezvăluit că prima rochie de mireasă pe care o va purta a fost găsită pe internet, dintr-o colecție mai veche. Îndrăgostită de model, vedeta a comandat-o și și-a făcut mici ajustări pentru a o face să se potrivească perfect cu gusturile și preferințele sale.

În ceea ce privește a doua rochie, Gina a mărturisit că aceasta a fost făcută pe comandă, după propriile sale preferințe. Aceasta va fi purtată la petrecerea de nuntă și va fi confortabilă, pentru ca vedeta să se poată bucura de eveniment alături de invitați.

Subtitlu 3 – Smiley nu a văzut nicio rochie

Gina Pistol a dezvăluit că Smiley, logodnicul ei, nu a văzut niciuna dintre rochiile sale de mireasă. Aceasta a preferat să îi surprindă partenerul cu aspectul ei la nunta lor. Cu toate acestea, Gina a declarat că Smiley este cel mai important om din viața ei și că se bucură să împărtășească cu el cele mai speciale momente ale vieții lor.

În încheiere, este clar că Gina Pistol este pregătită să strălucească la nunta ei, purtând două rochii de mireasă care se potrivesc perfect cu personalitatea și preferințele sale. Cu toate că nu a dezvăluit prea multe detalii despre aspectul acestora, fanii vedetei au toate motivele să fie nerăbdători să vadă cum va arăta aceasta în ziua nunții.

[/read]