Groparul care a ramas marcat de momentul in care a deshumat un soldat neinsemnat

[read more]

Costica Colotin, un barbat in varsta de 48 de ani din Iasi, face meseria de gropar din 2004. In tot timpul acesta, el a trecut prin situatii dificile, inclusiv momentul in care a trebuit sa deshumeze un soldat decedat de sapte ani. Trupul soldatului nu s-a descompus, iar Costica a ramas socat de aceasta descoperire.

Desi saparea gropii poate fi uneori dificila, acesta nu este cea mai dificila parte a meseriei de gropar, potrivit lui Costica. In schimb, activitatile la care este supus pot fi chinuitoare pentru orice om. Cu toate acestea, acesta nu s-a lasat copleșit de emoții si a invatat sa faca fata situatiilor dificile.

Intr-un interviu recent, Costica a povestit ca familia sa nu a avut nimic impotriva transferului lui la meseria de gropar. De asemenea, barbatul a precizat ca nu are copii, dar are o familie care l-a sustinut mereu.

Desi nu se stie exact de ce trupul soldatului nu s-a descompus, exista posibilitatea ca acest lucru sa se fi intamplat din cauza solutiilor cu care a fost imbalsamat.

In orice caz, experienta lui Costica Colotin arata ca meseria de gropar poate fi dificila si plina de momente neplacute, dar totodata este o meserie importanta si necesara pentru societate.

[/read]