Atunci când vine vorba de sezonul rece, cizmele lungi sunt o variantă preferată pentru multe dintre femei. Acestea oferă un plus de eleganță și pot schimba drastic orice ținută, fără prea multe eforturi. Totuși, ele nu pot fi purtate chiar în orice combinație, existând de altfel câteva piese vestimentare cu care acestea se potrivesc de minune. Dacă îți dorești să achiziționezi o pereche de cizme lungi, însă nu știi exact cu ce le-ai putea purta, citește în continuare acest articol.

 Descoperă ce articole se potrivesc foarte bine cu cizmele lungi:

 Rochiile

Rochiile merg de minune cu cizmele lungi, fie că este vorba despre o rochie scurtă, una midi sau chiar una lungă. Desigur, din această ecuație, o ținută formată dintr-o pereche de cizme lungi și o rochie scurtă este variantă care merge cel mai bine. Cu ajutorul acestui outfit îți poți scoate în evidență picioarele, iar dacă vrei să pui puțin accentul și pe bust, poți opta pentru o rochie cu decolteu. O astfel de ținută poate fi purtată la diferite ocazii, în diferite situații, în funcție de preferințe.

 Fustele

La fel de bine cum merge o rochie cu o pereche de cizme lungi, merge și o fustă asortată cu topul potrivit. Aceste articole sunt foarte feminine și te ajut să îți pui în evidență silueta. Atunci când alegi o fustă pentru un outfit cu cizme lungi, ai grijă și la material. De exemplu, o fustă de blugi nu se va potrivi foarte bine în acest context. Poți opta pentru materiale tricotate, bumbac sau chiar stofă. Culorile nu sunt foarte importante atunci când alegi fusta, însă ai grijă ca cizmele să se potrivească bine cu restul pieselor vestimentare din ținută.

 Colanți

Un alt articol vestimentar care se potrivește cu o pereche de cizme lungi de damă este o pereche de colanți. Aceștia pot fi purtați fără griji în sezonul rece atât cu o rochie tricotată lungă, cât și cu pulovere sau bluze mai lungi. De preferat este ca atunci când alegi culoarea colanților să te orientezi în funcție de ocaziile și locurile în care dorești să porți această vestimentație sau să mergi pe clasicul de negru. Trebuie să ai grijă atunci când alegi materialul pentru colanți, deoarece, de exemplu, o pereche de colanți din piele nu se va potrivi cu o pereche de cizme din piele, totul fiind puțin cam vulgar.

 Construiește-ți o ținută de succes pentru sezonul rece, astfel încât să te bucuri cât mai mult de privirile celor din jur. Nu ezita să alegi hainele potrivite pentru tine și gusturile tale, optând pentru lucruri de calitate cu o durată de viață cât mai lungă. Achiziționează online pentru a scăpa de stresul plimbărilor prin magazin și economisește timp prețios cu acest aspect.

Sursa foto: pexels.com


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<