Romania, in stare de soc, dupa ce o fetita de 11 ani a fost omorata pe o trecere de pietoni din Bucuresti.

Inmormantarea Raisei Nicoleta a avut loc in urma cu doua zile, iar detalii cutremuratoare au ajuns pe internet.

Potrivit spynews.ro, pe internet circula imagini cutremuratoare cu Raisa Nicoleta in sicriu. Alaturi de trupul neinsufletit, parintii au pus in sicriu mai multe jucarii de plus, dar si mai multe scrisori si diferite iconite. In plus, la capatai si afla si un buchet de trandafiri de culoare alba, noteaza sursa citata.

“Vei ramane mereu in inima mea”, este unul dintre mesajele scrise pe coroane. Sicriul alb al Raisei Nicoleta a fost inconjurat de zeci de coroane de flori.

Constantin Popescu, politistul care a omorat-o pe fetita de 11 ani pe o trecere de pietoni, este cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa. Barbatul este cercetat in stare de libertate si se afla in control judiciar.

Tatal fetitei spera ca autoritatile sa isi faca datoria: „Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România. Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<