Împăcare neașteptată în showbiz!

După patru luni de relație, în iulie, Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au despărțit. Ei bine, la aproape cinci luni de la separare, cei doi și-au mai dat o șansă. Cuplul a postat o imagine pe rețelele de socializare în care se sărută, semn că s-au împăcat. Anunțul a fost făcut de tânărul afacerist pe Instagram. Cum au reacționat fanii?

După mai multe luni în care a stat despărțită de Sebastian Dobrincu, se pare că artista a decis să-i mai dea o șansă tânărului afacerist. Cei doi și-au surprins fanii din mediul online cu o fotografie romantică. După ce s-au despărțit în luna iulie, Ioana și Sebastian nu au oferit prea multe detalii despre separare.

Ioana Ignat și milionarul Sebastian Dobrincu sunt din nou împreună. Cei doi și-au mai dat o șansă și și-au anunțat urmăritorii din mediul online că sunt extrem de fericiți. Afaceristul a postat un mesaj emoționant, alături de o imagine în care se sărută cu iubita sa, Ioana.

Ioana Ignat este mai fericită ca niciodată! Artista s-a împăcat cu fostul ei iubit, milionarul Sebastian Dobrincu. După mai multe luni în care au stat separați unul de celălalt, se pare că iubirea dintre ei e mult mai mare. Frumoasa artistă și afaceristul s-au împăcat. Sebastian și Ioana și-au surprins fanii din mediul online cu o fotografie copleșitoare. Iubitul artistei a postat o imagine pe Instagram în timp ce se sărută cu Ioana Ignat, alături de un mesaj emoționant. „Un norocos și a lui jumătate’, a scris Sebastian Dobrincu în dreptul fotografiei.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară, iar o mulțime de internauți i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți. „Mă bucur pentru voi’/ ‘Vă ador! Așteptam clipa asta’,/’Asta da surpriză’,/ ‘Sunteți făcuți unul pentru altul’, sunt câteva din reacțiile fanilor.

Iubitul Ioanei Ignat este considerat cel mai tânăr milionar din România. Sebastian Dobrincu este antreprenor și artist, iar la vârsta de 17 ani a decis să plece în Statele Unite ale Americii, după ce a fost exmatriculat din liceu. Având deja propriul business, Sebastian s-a concentrat pe viața profesională și și-a continuat studiile în America.

„Până în clasa a 12-a am participat la olimpiade, avusesem mai multe joburi în industria de IT, de software, câștigasem primii bani de la vârsta de 11 ani. Când eram în liceu, perioada a 11-a, a 12-a am început să am primul job la birou și bineînțeles, să echilibrez un job unde trebuie să fiu fizic prezent cu școala, cu temele, cu pregătirea pentru olimpiade, care pentru cei care nu știu vorbim de până la zece ore pe zi… Era perioada când am fost invitat de cei de la Facebook, de cei de la Apple și am avut întâlniri cu Mark Zuckerberg și mai mulți mai mari de pe acolo și am început să dau interviuri și m-a întrebat lumea despre relația mea cu școala. Aș fi avut cu totul alt parcurs în viață dacă rămâneam în liceu’, a explicat Sebastian Dobrincu, potrivit Fanatik.ro.