Povestea șocantă a unei femei care își dorea foarte mult un copil a făcut înconjurul lumii.

Kristine Barnett și-a dorit toată viața un copil și după nenumărate încercări a reușit să adopte un copil.

Însă, bucuria imensă s-a transformat, la scurt timp în disperare… Fetiţa pe care a adoptat-o era, de fapt, o femeie în toată firea care suferea de nanism.

Pe parcursul celor trei ani de conviețuire, „micuța” Nathalia ar fi făcut acte terifiante. De exemplu, a încercat să o împingă pe mama ei adoptivă Kristine într-un gard electric, i-a turnat înălbitor în cafeaua și a amenințat-o că o înjunghie, precum și pe fostul ei soț, Michael Barnett, în somn.

Convinsă că are de-a face cu un adult care a reușit să-și schimbe data nașterii, ar fi fost lăsată într-un apartament din Indiana de părinții ei, fără teamă că ar putea fi urmăriţi penal. Au plecat apoi în Canada pentru a rupe definitiv legăturile cu ea.

”Natalia era o femeie în toată regula”

Potrivit lui Kristine Barnett, examinările stomatologice efectuate pe femeia pitic ar fi stabilit că a mințit cu privire la adevărata sa vârstă. „Natalia era o femeie în toată regula, avea dinţii maturi, avea ciclul menstrual doar că nu a crescut ca alţi pitici nici măcar un centimetru”.

În plus, alte investigații efectuate de această dată cu serviciile administrative americane, au relevat faptul că fata, presupusă în vârstă de 6 ani, s-a născut de fapt în 2003 în Ucraina, apoi a emigrat în Statele Unite cu familia sa. Părinții ei biologici au abandonat-o înainte de a fi amplasați într-o locuinţă socială.

Alte indicii care sugerează că Natalia a mințit despre vârsta ei: potrivit mamei sale adoptive, nu s-a jucat niciodată cu păpușile, a căutat compania adolescenților și a folosit un vocabular destul de sofisticat pentru un copil mic plusă că nu a crescut în aceşti ani cât a stat în casa familiei adoptive.

Rămâne ca familia Barnett, acum divorțată, să fie acuzată că a abandonat-o pe Natalia de către un judecător din Indiana. După ce s-au prezentat şi reţinuti la poliție pe 18 și 19 septembrie, au fost eliberați fiecare pe garanţii de 5.500 și 5.000 de dolari, potrivit cnews.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<