Un incendiu violent a izbucnit, marți dimineață, la un autocar în care se aflau nu mai puțin de 30 de elevi. Incidentul s-a produs în orașul Moldova Nouă, județul Caraș-Severin. Clipe de coșmar pentru acești elevi, dar cu final fericit, deoarece toți au scăpat nevătămați din această situație de urgență.

O acțiune de salvare rapidă

Autocarul în care se aflau cei 30 de elevi a luat foc brusc, iar șoferul a acționat prompt, oprind imediat vehiculul și scotându-i pe toți afară în siguranță. Echipajele de salvare au intervenit rapid, iar pompierii au reușit să stingă incendiul într-un timp record. Din păcate, autocarul a fost distrus complet, dar important este că toți pasagerii au scăpat nevătămați.

Cauza incendiului încă necunoscută

Nici până în acest moment nu a fost identificată cauza exactă a incendiului, însă există suspiciuni că acesta ar fi fost cauzat de un scurtcircuit electric la compartimentul motor al autocarului. Autoritățile locale și pompierii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate ce a declanșat incendiul și pentru a preveni astfel de situații în viitor.

Incidentul din orașul Moldova Nouă a reprezentat o probă de foc pentru autorități și echipajele de salvare, dar datorită acțiunii rapide și profesioniste a acestora, elevii au scăpat cu bine dintr-o situație potențial periculoasă. Așadar, promptitudinea și coordonarea între autorități au fost cheia pentru evitarea unei tragedii.