Dani Oțil a făcut o dezvăluire în direct despre iubita lui Alex Velea!

În ediția de vineri a emisiunii de matinal pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, Dani Oțil, slobod la gură, așa cum toată lumea știe, a făcut o dezvăluire în direct despre Antonia.

Alături de el, în platoul, se afla nimeni altul decât Alex Velea care venise să-și promoveze ultima piesă lansată, „Balerina”. Prezentatorul TV a ținut neapărat să-i povestească artistului ce a făcut el cu Antonia în urmă cu câțiva ani. 

Prezentatorul TV nu s-a putut abține să nu-i povestească lui Alex Velea un episod în care protagonist a fost chiar el și iubita artistului! Se pare că în 2019, Dani Oțil a făcut un pact cu propria personasă, acela de a nu mai

pune gura pe alcool. Totul a mers ca pe roate până când s-a întâlnit la o petrecere cu Antonia care l-a provocat să bea shot-uri cu ea. Prezentatorul spune că s-a cam amețit după cele șase pahare, însă a meritat, căci i-a demonstrat artistei că este „bărbat”. 

Alex Velea a reacționat imediat și, plin de umor, a spus că logodnica lui nu-i dă astfel de provocări, căci știe deja despre el că este un bărbat adevărat. 

S-a întâmplat ceva atunci. Mi-am propus să nu mai beau deloc, și între timp a venit diavolul în chip de Antonia care a zis că cine nu bea două shot-uri cu ea nu e bărbat. Și cum să îmi zică mie cineva așa ceva?! Și așa am băut șase shot-uri de tequila, ca să-i demonstrez contrariul.

Alex Velea: Despre mine știe ca sunt bărbat adevărat, așa că nu mă pune să beau…, a fost dialogul dintre cei doi care a făcut deliciul telespectatorilor. 

Antonia, despre începutul relației cu Alex Velea

Vedeta spune că atunci când abia era la început în presă apăreau tot felul de informații false despre ei. Au ales să se ascundă pentru nu voiau să mai fie judecați, dar acum se bucură că totul s-a așezat în viața lor și că își pot trăi liniștiți povestea de dragoste. 

“A fost o perioadă frumoasă în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni întâi și abia apoi ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun.

Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai „ușoară, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire ”, a declarat Antonia.