Într-un mesaj pe Facebook, doctorul s-a declarat fericit că tot mai mulți medici au început să prescrie medicamentele Ventolin și Flixotide ca tratament pentru Covid-19, urmându-i în acest sens sfaturile.

”Luat, neluat dreptul de liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața COVID. Se scrie în neștire. Va pupă mama.  În fond, despre asta este vorba”, a scris doctorul pe Facebook.

Ulterior, ea a mai făcut o postare în care a susținut că după ce a fost negată vehement la începutul pandemiei, acum, corticoterapia se prescrie foarte des, însă ce este mai important este faptul că acest medicament se administrează pe care orală din ce în ce mai corect.

„Adică așa cum am învățat in anul III la farmacologie în facultate. Bravo. Amin”, a continuat Groșan.

Flavia Groșan, medicul „minune” care a salvat mii de pacienți infectați

Flavia Groșan a provocat revoltă în spațiul public atunci când a declarat că a tratat peste 1.000 de pacienți infectați cu coronavirus fără a-i spitaliza, cu propria schemă de tratament. Mai mult, ea a susținut că tratamentele care le sunt administrate pacienților Covid în spitale îi omoară pe aceștia, nu îi salvează.

Ea a dezvăluit schema proprie de tratament despre care susține că a salvat foarte multe persoane care au contactat virusul ucigaș, chiar și dacă acestea se aflau în stare gravă. Cu ajutorul acestor medicamente, spune specialistul, în zece zile oamenii sunt puși pe picioare. Ulterior, aceștia mai stau în izolare patru zile, apoi își reiau viața normală. Mai mult, Flavia Groșan precizează că a salvat mii de oameni, nu doar o mie, așa cum a precizat la început.

Incredibil! Flavia Groșan sfidează în continuare autoritățile: Ce medicamente le recomandă pacienților COVID

Claritromicina nu face față singură coronavirusului

 „Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine”, a declarat medicul la Antena 3.

Ea spune că claritromicina singură nu poate face față virusului ucigaș, motiv pentru care are nevoie de ajutoare. Aceste „ajutoare” pe care le folosește Groșan sunt Ventolinul și Flixotide-ul.

În ceea ce privește administrarea Codeinei, Flavia Groșan este împotriva acestui medicament, fiindcă spune că secrețiile rămân în plămâni. De aceea, ea a ales să le recomande pacienților săi să folosească bronhodilatatorul, Ventolin.

Ce schemă de tratament folosește Flavia Groșan

„Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!”, a mai declarat medicul.

Groșan explică faptul că această schemă de tratament o folosește de zece ani, nu de ieri. În ceea ce privește virusul ucigaș, specialistul consideră că boala este o răceală „mai fițoasă”, un virus un pic mai agresiv. De aceea el trebuie tratat de la primul simptom.

„Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta”, a încheiat Flavia Groșan.