De la începutul pandemiei de coronavirus au apărut voci care au spus că Sars-CoV-2 a fost creat în laborator de oamenii de știință chinezi. Mulți cercetători nu au fost de acord cu această informație, însă după un an de pandemie, lucrurile se schimbă.

Studiu: Covid-19 a fost creat în laborator

A fost efectuat un nou studiu, de profesorul britanic Angus Dalgleish și omul de știință norvegian dr. Birger Sorensen, care scoate la iveală informații bombă despre coronavirus. Conform celor doi cercetători, oamenii de știință chinezi au creat Covid-19 într-un laborator din Wuhan. Mai mult, după ce ar fi făcut acest lucru, cei doi au încercat să își acopere urmele prin versiuni de inginerie inversă ale virusului pentru a face să pară că a evoluat natural din lilieci.

Autorii studiului spun că au „dovezi de retro-inginerie în China” de un an, dar au fost ignoraţi de academicieni şi reviste importante. În timp ce analizau eșantioanele Covid-19, anul trecut, în încercarea de a crea un vaccin, cei doi oameni de știință au descoperit „amprente unice” în virus, despre care se spune că ar fi putut apărea doar din crearea într-un laborator.

Acuzații de distrugere deliberată, ascundere sau contaminare

Conform articolului din jurnal, obținut exclusiv de DailyMail include acuzații de distrugere deliberată, ascundere sau contaminare a datelor în laboratoarele din China și notează tăcerea și dispariția oamenilor de știință din țara comunistă.

Informație bombă! Covid-19 a fost creat în LABORATOR de chinezi. Studiul care spune tot adevărul

Aceştia au spus că au încercat să-şi publice concluziile, dar au fost respinşi de marile reviste ştiinţifice, care susţineau la acel moment că virusul a fost transmis în mod natural de la lilieci sau alte animale la oameni.

Încep bănuielile

După mai bine de un an, în care viața noastră s-a schimbat complet și am fost obligați să renunțăm la a ne vedea familiile, lideri universitari, politicieni și chiar și presa au început să se gândească la posibilitatea ca Sars-CoV-2 să fi fost eliberate de la Institutul de Virologie Wuhan din China. În acest laborator experimentele includeau manipularea virușilor pentru a le crește infecţiozitatea pentru a fi studiate efectele lor potenţiale asupra oamenilor.

Acum, Dalgleish şi Sørensen au creat un nou studiu, care concluzionează că „SARS-CoV-2 nu are un strămoş credibil natural” şi că este „dincolo de orice îndoială rezonabilă” că virusul a fost creat prin „manipulare de laborator”.

Sars-Cov-2 are amprente „unice”

„Legile fizicii înseamnă că nu poţi avea patru aminoacizi încărcaţi pozitiv la rând. Singurul mod în care puteţi obţine acest lucru este dacă îl fabricaţi artificial”, a declarat Dalgleish.

Noua lor lucrare spune că aceste caracteristici ale SARS-Cov-2 sunt „amprente unice” care sunt „indicii de manipulare intenţionată” şi că „probabilitatea ca acesta să fie rezultatul proceselor naturale este foarte mică”.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<