Se pare că interpretul ar fi avut o ultimă dorință pe care le-a împărtășit-o medicilor. Se pare că celebrul artist ar fi murit cu o mare părere de rău, și anume aceea că nu a reușit să ajungă la mormântul fiului său.

O ultimă dorință înainte de deces

El a rugat-o pe fiica lui să meargă la cimitir și să îi aprindă băiatului o lumânare, imediat cum se va termina carantina în județul Ilfov, scrie Antena 3.

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 71 de ani, la Spitalul Urgență Floreasca din Capitală, după ce a fost infectat cu coronavirus. Din data de 18 martie artistul a fost internat în această unitate sanitară, la Terapie Intensivă. Din primele momente medicii i-au dat șanse mici de supraviețuire, fiindcă bărbatul a stat acasă până starea i s-a înrăutățit. Se pare că Ploieșteanu nu credea în existența coronavirusului.

Nelu Ploieșteanu a murit

În cursul nopții de joi spre vineri, Nelu Ploieșteanu a murit în urma unui stop cardio-respirator. Familia îndrăgitului artist s-a dus vineri dimineață la spital pentru a ridica trupul neînsuflețit al artistului.

Informații dureroase! Care a fost ultima dorință a lui Nelu Ploieșteanu. Ce le-a spus medicilor

Anunțul decesului a fost făcut de jurnalista Mara Bănică, care a stat non stop în legătură cu familia bărbatului, cât timp artistul a fost internat. Ulterior, și pe pagina SMURD a apărut un mesaj emoționant.

”Din păcate, în această dimineață, maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!”, se arată pe pagina SMURD a unei rețele sociale.

Ploieșteanu nu credea în existența virusului

Nelu Ploieșteanu a mai fost de internat o dată din cauza virusului, însă a plecat pe proprie răspundere din spital. Medicii au vrut să îi facă un CT, însă artistul a refuzat, spunând că Covid-19 este doar o simplă răceală. Se pare că această simplă răceală i-a adus moartea, mai ales că interpretul se confrunta cu probleme mari de sănătate la plămâni, dar și la inimă.