În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a contactat virusul Sars-Cov-2, însă a declarat că a avut norocul să nu aibă simptome agresive. El spune că a trecut prin boală fără să simtă, în ciuda vârstei înaintate pe care o are, 82 de ani. El spune că a luat boala de la fiica lui de la Universitate.

Ion Țiriac, atac dur la adresa celor care nu se vaccinează

Ion Țiriac a precizat că s-a vaccinat cu ambele doze de vaccin, Pfizer și a specificat că „dacă ai puțină minte în cap”, nu ai cum să refuză să te vaccinezi. Fostul tenismen consideră că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie, fiindcă este datoria fiecăruia dintre noi să se vaccineze, pentru a-i proteja pe cei din jur și pe cei dragi.

“Aș da o lege prin care să îi oblig pe toți să își facă vaccinul. E foarte simplu! Nu ai cum să refuzi să îți faci vaccinul. Nu e treaba dumitale, e și treaba mea că îmi dai mie pandemia. Înțelegi? Adică dacă ai lepră nu te lasă nimeni să mergi pe stradă și dacă ai nu știu ce otravă pe care să o dai. E ca și cum ai avea o armă ascunsă ca să omori pe cineva”, spune Țiriac.

Țiriac: Să se ducă în junglă, unde au libertate

Omul de afaceri a mai spus că în timpul în care a fost infectat a avut 0,05% simptome și, având în vedere că i-a venit rândul la vaccin, având vârsta pe care o are, l-a făcut imediat. Medicii i-au spus omului de afaceri că 7-8 luni de zile nu mai ia boala și nu o mai dă la nimeni.

Ion Țiriac, declarații HALUCINANTE despre vaccinul anti-COVID: Aș da o lege prin care să îi OBLIG pe toți să îl facă

Din acest punct de vedere, spune omul de afaceri, politicienii au încercat.

„ (…) toate treburile astea cu libertatea, păi da, du-te undeva în junglă, închide-te undeva unde ai libertatea, dar nu îmi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă”, a povestit Ion Țiriac, într-un interviu acordat GSP.

Ion Țiriac, criticat dur de un fost partener

Ion Țiriac este unul dintre cei mai înstăriți români, însă averea i-a atras și multe critici de-a lungul timpului. Un fost colaborator al omului de afaceri consideră că Țiriac este de multe ori „pe lângă subiect”.

Mihai Rusu, fost jucător și antrenor de tenis, a vorbit despre Ion Țiriac și despre ce a devenit omul de afaceri. De-a lungul timpului, Rusu a avut o relație îndelungată de colaborare cu magnatul român. Acesta consideră că una dintre cele mai mari probleme ale omului de afaceri este că nu poate „de acolo de sus”, să vadă cum e jos.

Mai mult, fostul tenismen consideră că Ion Țiriac a fost un model sportiv și uman pentru el, însă acum gândește că poate să facă orice, indiferent de lege.