Ion Ţiric a decis să se bucure de vacanţă. Miliardarul român a evitat să mai părăsească România şi a ales să se relaxeze la Mamaia.

Fostul mare jucător de tenis, ajuns la 82 de ani, s-a bucurat de timpul petrecut pe litoral. A fost însoţit de doi bodyguarzi, dar şi de o tânără de o frumuseţe rară.

Ion Ţiriac nu s-a mai ferit pe plaja din Mamaia
Reporterii de la click.ro au surprins un moment care a dat de înţeles că relaţia dintre Ion Ţiriac şi tânăra brunetă este una destul de apropiată. În timp ce făcea plajă, femeia şi-a lăsat telefonul pe abdomenul unuia dintre cei mai bogaţi români, gest care poate fi considerat destul de intim.

Cei doi nu s-au ferit de privirile curioşilor şi au stat ore bune la plajă. Potrivit sursei citate, tânăra care este cu aproximativ 50 de ani mai tânără decât Ion Ţiriac a evitat să-l ţină de mână pe magnat.

Bruneta sexy a purtat un ceas de colecţie, de 50.000 de euro. Şi fostul jucător de tenis a atras atenţia prin ţinuta aleasă. După ce s-au bucurat de plajă, aceştia s-au retras într-o cherhana.

Irina Deleanu: „Am râs când s-a scris că l-am părăsit pe Ion Ţiriac! Poate cineva să-l părăsească?”
O altă prietenă a lui Ion Ţiriac a vorbit deschis, în această lună, despre relaţia pe care o are cu miliardarul român. Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de gimnastică ritmică, a reacţionat după ce s-a scris, de-a lungul timpului, că ar avea o idilă cu omul de afaceri.

Irina Deleanu a vorbit fără ocolişuri de relaţia pe care o are cu Ion Ţiriac. Aceasta spune că se cunoaşte cu fostul mare tenismen român de 25 de ani şi are o relaţie specială. În acest an, Irina Deleanu, care este o prezenţă constantă în anturajului lui Ion Ţiriac, a lipsit de la ziua de naştere a miliardarului român.

„Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu pentru Playsport. Mai mult, Irina Deleanu a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu locuieşte cu miliardarul român.

„Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines„, a mai spus Irina Deleanu.

Ion Ţiriac se descurcă excelent în acest an. Averea fostului mare jucător de tenis e într-o continuă creştere. Mai întâi a crescut cu 300 de milioane de dolari şi a ajuns la 1.5 miliarde. În ultimele zile a mai făcut un salt de 400 de locuri în clasamentul general şi a ajuns la o avere de 1.7 miliarde de dolari.

 

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!