Irinel Columbeanu, în pericol să fie dat afară de la azilul din Ghermănești

Irinel Columbeanu, în pericol să fie dat afară de la azilul de bătrâni din Ghermănești

Irinel Columbeanu, fostul om de afaceri și cunoscutul personaj al showbiz-ului românesc, se confruntă acum cu o nouă provocare în viața sa. După ce a anunțat public că s-a mutat la un azil de bătrâni din Ghermănești, situația sa pare să se agraveze, acesta riscând să fie dat afară din centrul de îngrijire. Motivul? Lipsa banilor pentru a-și plăti șederea acolo.

În ciuda faptului că mulți dintre noi nu ne-am fi imaginat vreodată că Irinel Columbeanu ar putea ajunge într-o asemenea situație, realitatea ne arată că nimeni nu este imun în fața dificultăților vieții. Fostul om de afaceri a realizat că are nevoie de îngrijirea și atenția specializată pe care un astfel de centru de îngrijire le poate oferi.

Cu toate acestea, problemele financiare îl împiedică pe Irinel Columbeanu să-și plătească cazarea în azilul din Ghermănești, iar acest lucru a stârnit preocuparea patronului centrului, Ion Cassian. Acesta a făcut declarații în legătură cu situația financiară a lui Irinel, subliniind că nu poate ține pe cineva la nesfârșit în centrul de îngrijire fără a primi o compensație financiară.

"El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane (n.r. 2.000 de lei), de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune, și domnul Becali, în ultimă instanță", a declarat Ion Cassian, conform click.ro.

Patronul azilului din Ghermănești a adăugat că Irinel Columbeanu se bazează pe sprijinul financiar al prietenilor săi, în special a lui Gigi Becali, sau a altor persoane influente din cercul său de apropiați. Aceasta nu este prima dată când Gigi Becali intervine pentru a ajuta o persoană în nevoie, având în vedere că a oferit anterior o sumă importantă de bani pentru a acoperi costurile de cazare ale fostei soții a lui Irinel, Zina.

În ciuda acestor probleme financiare, Irinel Columbeanu susține că se simte bine la azilul de bătrâni și că intenționează să rămână acolo cât mai mult timp posibil. De altfel, fostul om de afaceri a subliniat că persoanele de acolo sunt foarte bine îngrijite și că atmosfera este una plăcută și prietenoasă.

În concluzie, situația lui Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni din Ghermănești este una delicată, iar lipsa banilor pentru a-și plăti șederea îl pune în pericol de a fi dat afară. Cu toate acestea, el se bazează pe sprijinul prietenilor și al persoanelor influente din viața sa pentru a depăși această situație dificilă. Cu toate acestea, este important să reflectăm asupra faptului că nimeni nu ar trebui să ajungă într-o astfel de situație, iar autoritățile ar trebui să ia măsuri pentru a asigura îngrijirea și suportul necesare pentru toți bătrânii aflați în dificultate.