Bursucu este unul dintre cei mai iubiți oameni de la Kanal D, dar viața sa privată a fost mereu ținută departe de ochii publicului. Cu toate acestea, se pare că vedeta are o iubită superbă pe nume Andreea, care este și mama a două fetițe minunate. Dar cine este Andreea și cu ce se ocupă? Aflați în continuare!
[read more]
Andreea, manager la cel mai mare parc de distracții al stațiunii Mamaia

Andreea este iubita lui Bursucu de opt ani și este, potrivit unor surse, o persoană extrem de frumoasă și inteligentă. Aceasta lucrează ca manager la cel mai mare parc de distracții din stațiunea Mamaia. În plus, este și o mamă iubitoare a două fetițe, una adolescentă și alta de doar doi ani.

Andreea, mama a două fetițe superbe

Bursucu și Andreea au împreună două fetițe: Alessia, adolescenta de 15 ani, și Anays, de doar doi ani. Alessia este fiica Andreei dintr-o relație anterioară, iar Bursucu a crescut-o de mică alături de mama sa. Într-un interviu acordat pentru Click.ro, Bursucu a declarat că Alessia este o fată deșteaptă și frumoasă, iar relația dintre ei este una specială.

Bursucu, un tată implicat în viața fetițelor sale

Chiar dacă este o vedetă ocupată, Bursucu face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de iubita sa și de fetițele lor. În perioada stării de urgență impusă de pandemia de COVID-19, vedeta a mărturisit că îi este foarte dor de familia sa și că încearcă să petreacă mai mult timp alături de ele.

Deși viața sa privată este ținută departe de ochii publicului, se pare că Bursucu este un tată implicat și iubitor, care face tot posibilul să își petreacă timpul cu familia sa. Cu o iubită frumoasă și două fetițe adorabile, vedeta Kanal D pare să aibă tot ce își dorește în viață.
[/read]