Megan Marie este o tânără din Marea Britanie care a postat pe TikTok un filmuleț despre cum a aflat că iubitul ei ar înșela-o.

Clipul în care tânăra a arătat cum a reușit să își dea seama de acest lucru a devenit viral, cu peste 3.2 milioane de vizualizări.

Megan Marie a dezvăluit întregii lumi cum a descoperit că iubitul ei o înșală. Iată firul întâmplării și filmulețul pe care ea l-a făcut, devenit viral, cu peste 3.2 milioane de vizualizări.

Megan Marie, tânăra care a descoperit că iubitul o înșală deși susținea că se uită cu „băieții” la Jocurile Olimpice. VIDEO
Totul a început după ce iubitul lui Megan Marie i-a spus că se uită cu „băieții” la Jocurile Olimpice de la Tokyo, apoi i-a trimis acesteia o poză, în care se observă că bărbatul avea televizorul deschis pe canalul care difuza Jocurile Olimpice, a relatat The Mirror.

Megan a văzut, însă, ceva dubios în acea fotografie, spune ea. După ce a analizat mai bine fotografia primită de la iubitul ei, aceasta spune că a observat unele detalii în neregulă, care au făcut-o imediat pe Megan să creadă că, de fapt, iubitul ei este cu altcineva acasă.

În fotografia respectivă, Megan a observat, în reflexia oglinzii unui dulap, genunchiul unei femei, un pahar de vin roșu, dar și câteva cărți despre care ea crede că aparțin unei femei, inclusiv una despre istoria brandului de modă de prestigiu Chanel.

Megan a dezvăluit pe TikTok cum crede că a descoperit că iubitul ei o înșală. Filmulețul care îl „incriminează” pe bărbat este postat mai jos, a devenit viral și a adunat peste 3.2 milioane de vizualizări. Ea a scris următorul mesaj atunci când l-a postat pe rețeaua de socializare: „Se pare că scrie ‘Fraieră’ pe fruntea mea”.

Mii de oameni i-au lăsat comentarii și i-au lăudat tinerei calitățile de „detectiv”, pentru că a reușit să vadă acele lucruri în fotografie. Un utilizator de TikTok i-a scris: „Parcă îmi imaginez deja toate scuzele posibile”, iar un altul a scris: „El chiar a crezut că o să îi meargă și de data asta, a îndrăznit să fie atât de inconștient de ceea ce face”, în timp ce altcineva a întrebat: „De ce trimit unii oameni fotografii prin care se incriminează singuri?”.

Sunt și alte persoane care i-au luat însă apărarea bărbatului, susținând că e posibil ca acesta să fi mers acasă la un prieten care locuiește cu partenera lui.

„E posibil ca acesta să fi mers la un amic, care are iubită”, a comentat cineva, iar altul a scris: „Eu chiar nu văd de ce ai face astfel de presupuneri din treaba asta”.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!