Jador se confruntă cu o afecțiune rar întâlnită. Ce probleme de sănătate are artistul? „E ca și cum ai fi…”

Toată lumea îl cunoaște pe Jador ca fiind o fire energică și mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu că, de fapt, solistul se confruntă cu o boală rar întâlnită, care îi dă multe bătăi de cap.

Manelistul a dezvăluit, în cadrul show-ului tv la care participă, de ce afecțiune suferă și cum îl împiedică acest lucru să își desfășoare viața în mod normal.

Jador a dat câteva detalii referitoare la boala cu care se confruntă  cu ceva timp în urmă, însă nu a specificat exact diagnosticul pus de medic.

La acea vreme, invitat în cadrul unei emisiuni tv, manelistul a dezvăluit că are probleme mari cu vederea și a explicat că a descoperit ceva în neregulă atunci când a mers la medicul oftalmolog: „În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului.

Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa.”, povestea Jador atunci, într-o apariție tv.

Boala cu care se confruntă i-a pus bețe în roate lui Jador la ultima reprezentație din cadrul show-ului în care este concurent. Faimosul era la un pas de a fi descalificat, căci a făcut saltul în apă înainte ca lumina specifică acestui moment să se schimbe din roșu în albastru, cum prevede regulamentul.

Atenționat de colegi și de juriu, artistul a dat și o explicație pentru cele întâmplate, spunând că suferă de discromatie și nu poate distinge unele culori: „Sunt discromat. Arată-le, mamă, actele! Nu diclesc nimic. E ca și cum ai fi miop.

Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți.”, a declarat Jador, în timpul emisiunii la care participă.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!