Jador s-a suparat teribil cand a vazut ce s-a intamplat la unul din concertele sale incat a ajuns sa rupa o bancnota de 100 de lei chiar in fata celui care i-a dat-o.

Fostul Faimos de la Survivor Romania 2021 a povestit pe o retea de socializare ce s-a intamplat la unul din concertele lui si de ce i-au venit nervii si a rupt bancnota pe care tocmai o primise asa cum se obisnuieste la concerte.

Jador si-a exprimat indignarea fata de ce se intampla acum cu tinerii care merg in cluburi sau la concertele lui si nu numai.

Jador, foc si para la un concert
Cantaretul este suparat ca atunci cand urca pe scena, toata lumea prezenta la cantare uita practic de ce a venit si incepe sa stea numai cu telefonul in mana. Cantaretul este ferm convins ca nimeni nu este suta la suta prezent si atent la ce se canta pe scena si mai mult, unii chiar lasa bani artistului, lucru care il infurie teribil.

” Oameni buni, am văzut foarte multe tik tokuri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus ca nu vreau sa mai cant pentru bani…am rupt chiar 100 de lei pentru ca cineva insista foarte mult cu bani, nu ma lasa in pace, nu ma lasa sa cant si sa-mi fac programul, i-a luat un copil banutii si i-am dat tot ce mai aveam in buzunar, la copii acolo, copiii care ma ascultau, care erau cu parintii.

Jador: „toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai danseaza asa cum se facea odata”
Ce voiam sa zic e ca nu am ajuns si ca n-o sa ma gandesc niciodata in viata mea ca am ajuns…eu am refuzat banii respectivi pentru ca toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai danseaza asa cum se facea odata.

Nu stiu cum sa va zic, eu cant de cand eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu statea cu telefonul pe tine…” , a declarat Jador pe Instagram.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<