Așadar, Jador a fost invitat la emisiunea pe care o prezintă Cătălin Măruță pentru a participa la rubrica pe care cu toții o cunoaștem numită „Spui tot sau îți va lua gura foc?”. După mai multe întrebări la care nu a vrut deloc să răspundă, spunând că atunci când este vorba despre o altă persoană el nu este de acord să „jignească”, Jador i-a pus o întrebare surprinzătoare lui Cătălin Măruță.

Jador, întrebare șocantă pentru Cătălin Măruță

Mai clar, pentru că a gustat din sosurile pe care le are Cătălin Măruță la emisiune și a văzut că i-a luat gura foc la propriu, Jador a decis să nu mai mănânce și să spună tot adevărul și toate detaliile picante din viața lui. Astfel, după ce a spus totul, el l-a întrebat pe Măruță dacă a înșelat-o vreodată pe Andra, soția sa.

„Da ia mănâncă tu buleta asta. Vrei să îți pun eu niște întrebări aici? Ai înșelat-o vreodată pe Andra? Ia să vedem. Normal că zici că nu!” a spus Jador.

Surprins de întrebarea lui Jador, Cătălin Măruță a răspuns clar „nu”.

„Normal că nu, nu am de ce să mănânc iute”, a fost răspunsul lui Cătălin Măruță.

Cine este iubirea vieții lui Jador

Jador a mai vorbit în cadrul emisiunii și despre femeia din viața lui, despre care spune că este „iubirea vieții lui” însă nu pot fi împreună. El spune că s-au despărțit în urmă cu doar două săptămâni și este convins când spune că nu va mai exista o șansă de împăcare, însă continuă să spună că o iubește și că o va iubi mereu.

Jador spune că Georgiana este foarte geloasă și nu îi oferă relaxarea de care el are nevoie în viață. El spune că nu o mai vrea pe această fată fiindcă „îi face rău”.

Jador l-a lăsat fără cuvinte pe Cătălin Măruță! „Ai înșelat-o vreodată pe Andra?”- Ce răspuns a dat prezentatorul

„O iubesc foarte mult. Ai fost și tu ca mine. Nu ai iubit niciodată o muiere și după nu ai vrut-o pentru că îți face rău? Am nevoie de relaxare în viață și nu îmi oferă, (n.r. e geloasă) mai mult decât prevede legea. Aș da o lege să nu mai fie femeile geloase și să am o relație liniștită.”, a zis Jador.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<