Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 al emisiunii Chefi la Cuțite
De la preselecții până la marele trofeu, povestea tânărului bucătar Janni Alexandridis
Emisiunea culinară Chefi la Cuțite a ajuns acum în faza „grupelor”, iar fanii sunt nerăbdători să afle cine este marele câștigător al sezonului 12. Acesta a fost filmat cu ceva timp în urmă, iar acum secretul a ieșit la iveală. Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, a reușit să impresioneze juriul și să devină câștigătorul acestui sezon.
Reclamă
Janni Alexandridis, jumătate grec, jumătate român, a reușit să se facă remarcat încă de la audiții cu preparatele sale delicioase. Farfuria sa cu salată de varză chinezească, ton tataki cu maioneză de chili și un crumble a fost pe placul tuturor chefilor. Cu un talent moștenit de la mama și de la bunica sa, Janni a avut o experiență bogată în bucătărie, lucrand și în restaurante de lux din Occident și chiar la un restaurant cu o stea Michelin din Elveția.
Născut în Germania, tânărul bucătar și-a dorit să urmeze această carieră de mic. În fiecare zi, după școală, mergea în bucătăria restaurantului familiei, unde îi ajuta pe chefii greci să pregătească mâncăruri delicioase. Janni a reușit să impresioneze și în alte show-uri culinare, clasându-se pe locul IV la The Taste în Germania.
Desigur, drumul său către victorie nu a fost ușor. Janni a ajuns la Chefi la Cuțite la insistențele familiei sale, iar la preselecții a declarat că ar vrea să facă parte din echipa lui chef Scărlătescu sau a lui Sorin Bontea.