Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 Chefi la Cuțite

Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 al emisiunii Chefi la Cuțite

De la preselecții până la marele trofeu, povestea tânărului bucătar Janni Alexandridis

Emisiunea culinară Chefi la Cuțite a ajuns acum în faza „grupelor”, iar fanii sunt nerăbdători să afle cine este marele câștigător al sezonului 12. Acesta a fost filmat cu ceva timp în urmă, iar acum secretul a ieșit la iveală. Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, a reușit să impresioneze juriul și să devină câștigătorul acestui sezon.

Janni Alexandridis, jumătate grec, jumătate român, a reușit să se facă remarcat încă de la audiții cu preparatele sale delicioase. Farfuria sa cu salată de varză chinezească, ton tataki cu maioneză de chili și un crumble a fost pe placul tuturor chefilor. Cu un talent moștenit de la mama și de la bunica sa, Janni a avut o experiență bogată în bucătărie, lucrand și în restaurante de lux din Occident și chiar la un restaurant cu o stea Michelin din Elveția.

Născut în Germania, tânărul bucătar și-a dorit să urmeze această carieră de mic. În fiecare zi, după școală, mergea în bucătăria restaurantului familiei, unde îi ajuta pe chefii greci să pregătească mâncăruri delicioase. Janni a reușit să impresioneze și în alte show-uri culinare, clasându-se pe locul IV la The Taste în Germania.

Desigur, drumul său către victorie nu a fost ușor. Janni a ajuns la Chefi la Cuțite la insistențele familiei sale, iar la preselecții a declarat că ar vrea să facă parte din echipa lui chef Scărlătescu sau a lui Sorin Bontea.