Marina Almășan, acuzații grave la adresa soției lui Victor Socaciu.

Victor Socaciu s-a stins din viață ieri, 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Acesta era internat în spital de aproximativ o lună din cauza unor complicații care au apărut în urma infectării cu COVID-19. Marina Almășan, femeia cu care artistul are un copil, o acuză pe Brândușa Simion pentru faptul că nu a discutat cu ceilalți copii ai interpretului despre situația dificilă în care se afla tatăl lor.

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost căsătoriți timp de 16 ani, iar din rodul iubirii lor a apărut Victor, singurul băiat al interpretului. Deși artistul era internat în spital de aproximativ o lună de zile, moderatoarea de la TVR susține că Brândușa Simion nu i-a anunțat pe copiii acestuia de situația în care se află tatăl lor. Iată ceea declarat vedeta de televiziune!

Femeia susține că fiul ei, Victor, nu a știut nicio secundă că tatăl lui are probleme grave de sănătate. Aceasta mai subliniază și faptul că băiatul ei și-ar fi dorit să își ia rămas bun de la tatăl lui.

Marina Almășan a vorbit despre situația în care a fost pus fiul ei, pe care îl are din căsnicia cu Victor Socaciu. Se pare că băiatul nu a știut că tatăl său se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vedeta o acuză pe cea de-a patra soție a artistului că nu i-a anunțat pe copii că interpretul este în spital, luptându-se între viață și moarte.

„Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că și copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire’, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Aceasta a fost întrebată dacă știe unde și când va fi înmormântat fostul ei soț. Se pare că Marina Almășan nu are foarte multe informații cu privire la acest subiect.

„Din ce am înțeles, înmormântarea va avea loc poimâine, la Cornu. Nu cunosc însă mai multe amănunte’, a mai spus ea pentru sursa citată.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<