Larisa Drăgulescu face videochat, filme și poze pentru adulți, dar nu a ascuns niciodată din ce-și câștigă existența nici măcar față de copiii săi, iar fiul ei a fost printre primii care au aflat… 

Richard spune că nu este deranjat de alegerea mamei sale și este extrem de mândru de ea.

Larisa Drăgulescu a vorbit întotdeauna fără rezerve despre ocupația ei – face filme și poze pentru adulți – și nu s-a sfiit niciodată să spună că face bani frumoși din fotografiile și filmulețele pentru adulți. De altfel, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a mărturisit că cei doi copii ai ei au fost la curent de la început cu ocupația mamei lor. Richard, fiul ei, spune că nu este deranjat de faptul că mama lui încarcă acest gen de conținut pe site-urile pentru adulți.

Invitată la „Exclusiv VIP’, emisiunea lui Cristi Brancu, alături de cei doi copii ai săi și de actualul soț, Larisa Drăgulescu a vorbit fără rezerve despre ocupația ei actuală. De altfel, Richard, fiul ei, care își idolatrizează mama, a dat un răspuns neașteptat în momentul în care a fost întrebat ce părere are despre activitatea Larisei.

„A fost o alegere destul de grea, dar orice ar face e mama mea și o iubesc, tot timpul o iubesc. Probabil nu am mai fi dus-o la fel de bine acum dacă nu făcea asta. Oricum, ea ia tot timpul alegerile corecte’, a spus puștiul care consideră că mama lui „e perfectă”.

De altfel, Larisa a mărturisit că, înainte de a se apuca de această afacere care îi aduce bani buni, s-a sfătuit cu cei doi copii ai săi.

„Pentru mine, având doi copii, nu a fost ușor. Am vorbit mai întâi cu ei și le-am spus ce vreau să fac. Am vorbit mai întâi cu băiatul, pentru că el fiind băiat este normal să fie mai sensibil. A zis că e de acord și că eu decis’, i-a mărturisit ea lui Cristi Brancu.

Mai mult, Larisa Drăgulescu are parte de susținere chiar de la actualul soț, Marian Drăgulescu (a luat numele ei de familie), care este chiar cel care îi face pozele și filmulețele pe care le urcă apoi pe platforma pentru adulți.

„Mi-a explicat de la bun început ce trebuie să facă. Am fost de acord. Am susținut-o. Am ajutat-o, i-am făcut o parte din poze’, a spus Marian pentru sursa citată.

Cu ceva timp în urmă, Larisa a povestit că soțul ei nu are nimic împotriva ocupației sale și că asta nu are nicio legătură cu viața lor personală.

,,Soțul meu m-a cunoscut în club, nu la Biserică. Știa cu cine s-a căsătorit. Eu am 37 de ani, el are 41. Copiii mei au 15 și 17 ani și știu ce fac și nu au nimic împotrivă. Eu zic că i-am crescut bine, au amândoi bursă la liceu. Ce legătură are ce fac cu educația dată? Ne înțelegem foarte bine.

Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor, înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani, nu doar din platformă’, mărturisea Larisa, în cadrul emisiunii „La Măruță’, la PRO TV


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<